Történelem szóbeli érettségi?
Figyelt kérdés
Nem tudja valaki h a tanárnak "kötelessége" a kihúzott tételhez forrásokat adni? Vagy van aki ad van aki nem? Nálatok hogy volt/lesz?
Köszönöm
2011. máj. 24. 19:01
1/6 orsii3 válasza:
Nálunk lesznek foóorrások, de nem tudom mennyire törvényszerű ez. Mért nem kérdezed meg a tanárodat?
2/6 anonim válasza:
Szerintem minden tételhez kell lennie forrásnak, mivel a pontozásnak van olyan része, hogy a források felhasználása, ami azt hiszem 12 pont.
3/6 A kérdező kommentje:
Jogos a kérdésed :)
Teljes kavarodás volt nálunk és úgy volt h nem az a tanár érettségiztet aki tanított hanem egy másik. És a másiknál lettek volna források, de pár nappal ezelőtt tudtuk meg h nem engedélyezte az igazgató h másnál érettségizzünk. Így a tanárral már beszélni nem tudunk/tudtunk.
Ezért kérdeztem h van e szabály erre vagy bármi!? Hisz forrásokkal sokkal könnyebb és nem paráznék ennyire.
2011. máj. 24. 19:07
5/6 anonim válasza:
Azért arra ne számíts, hogy a forrás pótolja a meg nem tanult anyagot! Nem ilyen a jellegük, nem az a céljuk, hogy megkönnyítsék a vizsgát.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
Utolsó: van akinek könnyebb , van akinek nem! Neked nem akkor ij. Senki nem írt ilyent h tanulás nélkül mennék.
2011. máj. 24. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!