Érettségi 2011. Nehéz volt a mai történelem, illetve a magyar, és a tegnapi matematika érettségi?
Tavaly érettségiztem, és láttam, hogy írtátok, hogy a szövegértés eléggé csavaros kérdésekkel volt tele, továbbá a tegnapi matek után is többen a 20% után imádkoztatok.
Mennyire éreztétek nehéznek eddig úgy összesítve az írásbelit?
Ilyenre számítottatok, vagy volt azért pozitív csalódás?
Most néztem meg a matekot és szerintem ha most írom nekem se sikerült volna.
Bár a dologhoz hozzátartozik, hogy én 2008-ban érettségiztem és azóta közöm sincs a matekhoz.
(Anno egyébként 3-as lett)
nekem 4 évig a középsuliban mindenki azt mondta, hogy sose lesz érettségim, a szüleimnek is ezt mondta az összes tanár
a jegyeim a 4 év alatt hármasok voltak, és nem értettem mi a bajuk
szóval a vége felé félig meddig elhittem amit mondtak
2 éve aztán leérettségiztem, matek-töri-német 4-es, info-magyar ötös lett, pedig úgy indultam neki, hogy bukó lesz, ezért nem is tanultam írásbelikre semmit, szóbelire se sokat
soha nem láttak könyvet a kezembe, szerintem azért feltételezték amit mondtak, és saját hitemben is megingattak, pedig az órákon felfogtam az anyagot, és ennyi nekem pont elég volt.
Régebben intőt kaptam, mert soha nem volt házim, egy évre rá még mindig nem írtam házit, viszont versenyekre vittek a tanárok, mert tudták amit a középiskolás rémtanárok nem tudtak rólam....
magyar: könnyű, de idióta, szerencsétlen kérdések voltak szövegértésen
töri: nevetséges
matek: (én mondjuk emeltet írtam, nem volt nehezebb csak kicsit más, mint az előző években.) a középről azt hallottam osztálytársaimtól, hogy szemét volt, mert mindent megkérdeztek, ami eléggé a periférián van, pl kettes számrendszer, de nem volt nehéz, csak kicsit figyelni kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!