Az osztályfőnököm felhívja a szülőket, ha a gyerek nincs iskolába. Neki nem mindegy, ha igazolás van? 17L gimnázium II. osztály
Fiam osztályfőnökétől ballagás után tudtam meg, hogy sokat lógott a haverokkal. Az ofő nem telefonált, nem tudtam róla (nem követtem, ellenőriztem, bíztam benne). Meglepetésként ért, hogy nem sikerült a felvételije a szakközépbe. (Pár éve történt) Most már nem csodálkozom. Ha tudok a lógásról, értesít az osztályfőnök, másként ellenőrzöm az iskolai munkáját, lehet, elkerülhettük volna a felvételi kudarcát.
A tanárnő arra hivatkozott, hogy ő imádja a gyerekeket, nem akarta, hogy balhé legyen otthon. Hát, köszönöm.
Kedves utolsó hozzászóló!
Neked fiad van, akinek számított volna, hogy amit megtanulhat, azt meg is tanulja. Mert neki családot kell eltartania. De egy suttyó csajnak semmit nem számít. Csak legyen meg a bizonyítvány, mindegy, hogy milyen. Kárálni úgyis meg fog tanulni, a nemi élete is rendben lesz. legfentebb nem fog tudni négyzetgyököt vonni. Na és. A mákos-tésztából nem is kell. A végén még hálás is lehet az iskola, hogy törte magát az igazolás megszerzésével.
13:27
Mutasd már nekem a pasikat, akik simán el tudják tartani az asszonkát, akinek más dolga sincs csak hogy sütögessen meg a seggét vakarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!