2012-től 240-re emelkedik a bejutási küszöb a felsőoktatásba? Igaz ez?
4 év anyagát félév alatt behoztad napi másfél óra tanulással? és 4-5-eid lettek? hogy őszinte legyek ez nem hiszem el, ne haragudj meg érte hogy ezt mondom. Nem megbántani akarlak tényleg, de mit csináltál 3 és fél évig?
Mondjuk a te dolgod!!! Eltértünk sztem a témától eléggé:(
Ha tudsz légyszi segíts az előző kérdésemben!
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:01
Köszi a választ!
A 2 év tanulást úgy értettem hogy pld én nem közgázos szakközépből jövök, tehát középiskolai tanulmányaim során nulla évet tanultam gazdaságból, és én eddig úgy tudtam, hogy minimum 2 évet kell tanulni pld gazdaságtan hogy abból leérettségizzek. Ami ugye 11-12. oszt. normál esetben. Azt egyértelmű hogy nem kell nekiülni megint a szakközépnek:D csak régebben az volt hogy csak akkor érettségizhetem belőle ha középiskolai tanulmányaim alatt is tanultam...
De akkor ezek szerint már hál'istennek megszűnt, max másik suliba kell mennem érettségizni.
Néztem ezt a "gazdasági alapismeretek(üzleti)" néven fut szerintem ez megy simán és ha mondjuk összedobok egy 90%-95%-osat akkor a 178 pontomat szépen felviszi:)
Ebben a tárgyban pedig biztos vagyok, és tuti hogy 90% felett lesz az érettségi ha megcsinálom:)
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:23
hát ilyen lazsálós voltál?? ejnye:D
És most milyen szakon tanulsz ha megkérdezhetem?
"és én eddig úgy tudtam, hogy minimum 2 évet kell tanulni pld gazdaságtan hogy abból leérettségizzek"
Minimum 1 évet kell, de ez is csak akkor igaz, ha rendes érettségit akarsz belőle. Tehát ha akkor szerettél volna érettségizni, amikor befejezted az iskolát, a többi érettségivel együtt. Akkor tényleg nem érettségizhettél volna ebből a tárgyból, de most, hogy már megszerezted a bizonyítványt, kötetlenül érettségizhetsz bármiből bármilyen szinten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!