Valaki jár az Eszterházy Károly főiskolába (Eger)? Milyen ott az élet? ;) bármit tudtok írjátok 18L
aha
igazából nem jártam el bulikra úgyhogy nem vágom hogy milyen xD
meg nem is koli
de úgy maga a suliban nem volt rossz, voltak azért jó fej emberek
Én tavaly végeztem ott. Szerettem. Szép város, vannak kikapcsolódási, vásárlási és bulizási lehetőségek. A főiskoláról vegyes tapasztalataim vannak, de a város szerintem nagyon jóóóó!!!!
Minden nap bulik vannak, szóval aki akar menni, ez nem akadály. A főiskolások pedig általában akarnak menni:D
Az érsekkert ilyen kiülős hely, a sétáló utcán is nagy az élet.
Oda fogsz járni? Milyen szakra?
Mi érdekel még?
igen oda fogok remélem,még az érettségi ne zajlott le
Sportszervezői szakra megyek.
Még az alkalmassági vizsgát is le kell tennem (úszás kötélmászás futás stb)
hát érdekel még a koli is meg hogy egy sportszervezőnek milyen tantárgyakat kell tanulni :)
köszi h segítesz
Itt ki tudod választani a szakot, és leírja a főbb tantárgyakat, meg csomó hasznos dolgot.
Én nem koliban laktam, de voltam szinte mindben. Nagyon jók, bár a Sas úti asszem nem olyan magas színvonalú, de azért ott is jó szokott lenni a hangulat. De a többi koli gyönyörűen felújított, általában asszem 2 ágyas szobák vannak, de 3 kétágyas szoba tartozik össze. Ezt így jobban elmagyarázni nem tudom, de megérted, ha odakerülsz.
Viszont koliba nem kerül ám be mindenki. Én sem kerültem. Elvileg szociális alapon juthat be valaki, de ez azt jelenti, hogy van min. 1-2 nappalis tesód, vmelyik szülőd munkanélküli, vagy egyedül nevel az egyik szülőd, meg kb ilyesmi feltételeknek kell meglenni, ja és lakjál azért legalább 100km-re. Mert sok dolgot néznek, pontozzák, aztán így jön ki, hogy ki kapat kolihelyet, ki nem.
Sok sikert az érettségihez!
hét kb 100 km-re lakok,és van egy tesóm ,aki már dolgozik.
Amúgy már nagyon várom,remélem lesz annyi pontom és az alkalmassági is sikerül :)
Üdv. Én matek-info részlegen vagyok. :) Milyen parasztok? :O Én még nem találkoztam parasztokkal. :D Egyelőre én nagyon szeretem. Bejárós vagyok, szal koliról én sem sokat tudok. A "Sportosak" szerintem elég bulizósak, ahogy hallom...
Annyi, hogy a tanulás része szerintem Nálatok is kemény lesz. Valami humán biosz meg nemtom miket kell a tesiseknek tanulni, de meg lehet csinálni, nem para. :)
Remélem sikerül bejutnod! Majd nézz be néha a C-be! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!