Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A budapesti Berzsenyi Dániel...

A budapesti Berzsenyi Dániel Gimnázium jelenlegi, illetve vén diákjai! Milyenek (voltak) ott az éveitek?

Figyelt kérdés
2011. máj. 14. 22:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
jók
2011. máj. 14. 22:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Váó, ennyire tartalmas válaszra azért nem számítottam!
2011. máj. 14. 22:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Igazság szerint nagyon szarok. Egyáltalán nem azt kaptam, amire vártam. El akartam volna menni onnan 10.-ben, de már nem volt rá lehetőség. tavaly előtt érettségiztem ott biológia-kémia tagozatos voltam.
2011. máj. 14. 23:39
 4/11 A kérdező kommentje:
Fú, ez komoly :(? Én is kémia-biológia tagozatos leszek most, és nagyon nagy reményekkel megyek oda... Miben csalódtál, mi volt olyan, amit nem így képzeltél?
2011. máj. 15. 00:13
 5/11 anonim ***** válasza:

Van két kémia tanár - az egyik közepesen szar, a másik kritikusan szar.

A biológia tanítás sem nevezhető jónak. Az alap anyagot lenyomják, de ne várd, hogy Fazekas vagy Apáczais szinten készítsenek fel versenyekre, támogassák az érdeklődésedet e tárgyakban.

Egy-két évtizede még elit gimnázium volt, de amikor én oda kerültem (2005) már egy átlag pocsék budapesti középiskolának mondható el.

A társaság rossz, a tanárok még rosszabbak. Ha teheted, menj el minél hamarabb egy másik gimibe.

2011. máj. 15. 00:57
 6/11 anonim ***** válasza:
nekem meg kifejezetten jó tanáraim voltak ott, és tudom, hogy ők még mindig ott tanítanak (tény, hogy matek szakos voltak, nem kémia-biosz, de azért van átfedés).
2011. máj. 15. 01:22
 7/11 anonim ***** válasza:
ja, és a közösségi élet is nagyon jó volt.
2011. máj. 15. 11:04
 8/11 A kérdező kommentje:
Ne, ne már! Most összetört a szívem kb. :(. Nem akarom, hogy ez igaz legyen :O! Nekem az egyik kémiatanár lesz az osztályfőnököm egyébként. Pont azért nem akartam a Fazekasba-Apáczaiba menni, mert ott majd megszívatnak, hogy éjszakába nyúlóan és nagyon sokáig kell tanulni, és gondoltam, a Berzsenyi meg a jó kis színvonalas 13. kerületben van, jó híre van, viszonylag teljesíteni kell a bekerüléshez, és ott tényleg van pár okos ember, akikkel majd tényleg össze tudok barátkozni. Nem akarok koppanni semmiképp, és remélem, 2005 óta megváltoztak dolgok, de ha nem, akkor legalább is jó tanárokat fogok ki, és ami a legfontosabb, jó eredményekkel fogok távozni... Hú, erre nem számítottam. Írjatok még!
2011. máj. 15. 12:25
 9/11 A kérdező kommentje:
Egyébként iskolát váltani innen már semmiképp sem szeretnék, egy nagyon kis faluból, egy iszonyatosan buta helyről felvételiztem, ahol már az is csodának számít, hogy valaki tehetséggondozós felvételit ír. Budapesten is csak nyaranta meg iskolai szünetekben vagyok a nagymamámnál, úgyhogy nem igazán volt rálátásom arra, melyek milyen iskolák valójában, tehát ilyen körülmények között tudtam leszűrni, milyen lehet a Berzsenyi meg mondjuk a Fazekas. Szóval annyira beleéltem már magamat, hogy Berzsenyi, meg hogy kémia-biosz, meg minden... Nem is tudom, hogy mit választanék, ha iskolát kéne váltanom, át se vennének sehová, de én azért még megvárom a szeptembert.
2011. máj. 15. 12:31
 10/11 anonim ***** válasza:

Na jó, igazából nem biztos, hogy ilyen rossznak fogod megélni. Lehet, hogy könnyezni fogsz, olyan jól érzed magad majd ott. Lehet, hogy a tananyagot is tökéletesen elégnek találod. A bio-kémián és a fizikán mindig vannak értelmes emberek, lesznek nálad okosabbak is, lesznek gyengébb képességűek is. Melyikekkel beszélgetsz, barátkozol össze - ez rajtad múlik. Nem akartalak letörni, csak annyit mondtam, ne bízzál feltétlenül abban, hogy minden szuper jó és mesebeli lesz ott.

Ja és remélem, nem lány vagy, ugyanis ebben az esetben nagyon nagyot fogsz szívni a testnevelés órákkal. De ha fiú vagy, akkor is van erre esélyed, de nem biztosan.

2011. máj. 15. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!