Tizedikes matematika kompetencia mérésben milyen feladatokra számíthatok?
sinus függvényt biztos nem kell tudnod. nekem anno logikai volt( de nem bonyolult még én is megcsináltam!!:D)
egy két ilyen diagramról leolvasós dolog (pl. hőmérséklet mikor volt a legnagyobb...meg ilyen egyszerüek)
meg azthiszem volt valami háromszöges számolós feladat is.. de az nem is számit jegyben semmit nem?
amugy itt megnézheted pl a 2009-eset javitokullcsal együtt:)
olyan gyogyós feladatokra hogy siralmas. amugy teljesen mindegy mit jelölsz be..ugysem lesz jó XD de téll. ez van. :D
nagyon egyszerű kérdések voltak ez eddigiekben.
sin függvényt meg nem kérdezik...kb összeadni tudj..ja még azt sem kell.
Hm,köszönöm!
Mindjárt megnézem amit linkeltél.
Kicsit félek tőle,hogy nagyon rosszul fog sikerülni(azért mert sok lesz benne a számolgatós feladat),mert nem vagyok valami nagy matekos,de így h inkább logikás feladatok lesznek kicsit jobb..:)
Roppant komolyak az ilyen vélemények, hogy a feladat ugyan gyogyós, de nem lehet rá jól válaszolni.
A kompetenciamérésben a kompetenciát mérő feladatok várhatók, vagyis olyanok, amelyek nem a konkrét tárgyi tudást mérik, hanem a fogalmak ismeretét, a szakmai szövegértést, a problémák megértését és azokra való reagálást. Ebbe a logikai kérdések is beleférnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!