Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha valaki megbukik írásbelin...

Ha valaki megbukik írásbelin akkor mit kell tenni?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy 20% alatt, de 10% felett teljesítek egy írásbeli érettségin. Még lesz belőle szóbeli. A szóbelin hány százalékot kell elérni, hogy átmenjek? A válaszokhoz szeretném tényleg a választ kapni, nem azt hogy de hülye vagy! :)
2011. máj. 14. 00:22
 1/2 anonim ***** válasza:
47%

Ha jól tudom a 10% csak mateknál van. A többi tárgyból megkell lennie a 20% nak.Szóbelin nem tudom hogy pontoznak,de ha már elkezded,mondasz pár dolgot,tuti nem fognak megbuktatni. De az a lényeg,hogy eltud kezdeni.Mert ha ott nem mondasz semmit,de az írásbelid pl.3-as akkor buktál :S szóval valamennyire nézz át mindent.

Amúgy nem hülyézlek le,nyugodj meg sok itt a kamuzós,nem mindenki olyan zseni,mint ahogy itt eladja magát.

Én is parázok hogy nem lesz meg bioszból a kettesem,szóval nem vagy vele egyedül.Különben a többi se lett túl fényes sajnos,ötösöm -négyesem talán nem is lesz

jól elszúrtam az egészet,de ettől még nem fogom magam B kategóriás embernek érezni. Sok sikert :)

2011. máj. 14. 00:30
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, milyen tárgy. A legtöbbre igaz, hogy 150 pont az írásbeli és a szóbeli összege, annak a 20%-át kell elérni, vagyis 30 pontot. De az változó, melyik rész hány pont.

Pl. magyarnál 100 pont az írásbeli, 50 pont a szóbeli. 10%-20%-od megvan az írásbelin, ez 10-20 pont, vagyis ehhez kell még összeszedni a szóbelin 10-20 pont.

Törinél 90-60 az arány, vagyis ott a 10%-20%-os írásbeli 9-18 pont, így szóbelin 12-21 pont kell.

Nyelveknél 117-33 az arány, vagyis az írásbeli 12-24 ponthoz a szóbelin 6-18 pont kell.

2011. máj. 14. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!