Semmelweis Egyetem felvételi?
Hali! A SE ÁOK-ra szeretnék menni érettségi után tovább tanulni. És az lenne a kérdésem, hogy ide mi kell e felvételhez?
Mindenki mást mondd. Eddig úgy tudtam, hogy Előtte egészségügyi szakközépbe kell járni. De ma rájöttem, hogy hát egy csomóan mennek Orvostudományi karra anélkül is, tehát az nem feltétlenül szükséges hozzá.
Aztán ma láttam egy olyat is, hogy az emelt szintű biosz is csak plusz pontot ad, és az sem feltétel (bár az megvan már előrehozottan.) és jövőre érettségizek kémiából is.. Tehát eddig elméletileg jó, De egy biosz szakos ismerősömtől hallottam, hogy amikor ő jelentkezett, akkor együtt kellett nekik az orvosira felvételizni... És ő nem tudott annyira mint a leendő orvosok, és csak nézett egy nagyot, mert olyan nehezek voltak a kérdések. De én erről eddig nem is hallottam, Én úgy tudtam, hogy érettségi után egyből csak a bizonyítványokat kell beadni, és akkor eldöntik hogy felvesznek e... Nem vagyok elég tájékozott erről. Ha valaki ebben így tudna nekem segíteni, megköszönném. Mert már most nagyon kíváncsi vagyok, hogy pontosan akkor most mi is ez a felvételi stb...
Köszönöm már azt is, hogy végigolvastad :)
Hali. Azt nem mondtam, hogy már az eredmény is megvan. Előrehozottan érettségiztem most 11.ben, emelt szinten.
De úgy értem, optimista vagyok, és bízom benne, hogy meglesz. Mert tudtam úgy nagyjából mindent. :)Természetesen még a szóbeli hátra van. De menni fog... Fő az optimizmus :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!