Szerintetek elég lesz idén 414 pont orvosira?
Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 17:02
1/6 anonim válasza:
sajnos tuti nem. valszeg csökkennek a ponthatárok, az orvosin erre kimondottan lehet számítani, de azért ilyen mélyre nem. Legalább is ha az államilag finanszírozottat vesszük alapul.
Biomérnök, biológus, gyógyszerész - ezekre ha jelentkeztél még van esélyed.
2/6 A kérdező kommentje:
De vidéken tavaly 419 volt a ph. Ott se mehet le ennyire?
2011. máj. 12. 17:09
3/6 anonim válasza:
Én is orvosira készülök, nekem is kedvezne.. de szerintem 5 pontot azért nem megy le.. max 416 a legszélsőségesebb esetben.. a véleményem szerint...
4/6 anonim válasza:
már tudod,h ennyi pontos lesz?
én is oda készülök,a mai kémia fel is idegelt.
sztem sem csökken túl sokat,mert most többen jelentkeztek orvosira mint tavaly.
5/6 anonim válasza:
Nekem eddig 414 pontom volt, és nem vettek fel tavaly orvosira ezért most újraérettségiztem bioszból emelten, de úgy elrontottam ahogy kell. Most talán, mondom TALÁN vidékre felvesznek...
6/6 anonim válasza:
Elvileg nőtt vidéken a keretszám, tehát több embert vesznek föl. (ez nem Bp-re vonatkozik) A nyelvvizsga pontokat csökkentették, átlagban emiatt valószínű, hogy csökkennek a pontok. Nem mondom hogy nagyon sokkal, én azt mondom 410 és 419 között lesz idén. Nálam is nagyon rezeg a léc, egy jó szóbelivel lesz 430 pontom, rosszabbal viszont 420 vagy az alatt... :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!