Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy ment a középszintű német...

Hogy ment a középszintű német érettségi?

Figyelt kérdés
Szerintem a hallott szöveg értése borzalmas volt...
2011. máj. 6. 11:41
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

(13:02-es vagyok)

Nekem is már megvan a felsőfokú nyelvvizsgám, mondhatjuk, hogy van összehasonlítási alapom...a harmadik hallásértésnek semmi köze nem volt a(z érettségi) középszinthez...

2011. máj. 6. 13:20
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a nemhivatalos megoldókulcs a helyes a 2. és 3. feladatnál, nekem is az lett.
2011. máj. 6. 13:25
 13/33 anonim ***** válasza:
örülök hogy jó neked, sajnos akkor elrontottam:(
2011. máj. 6. 13:57
 14/33 anonim ***** válasza:

a nyelvtan utolsó részét mindig is utáltam és persze h el is rontottam :( sokat hibáztam az olvasottnál is mert sokat tippeltem:/ meg egy szót ragadtam ki inkább...hallás kb 0 pont, még az első is nehéz volt, a harmadikról ne is beszéljünk..a levélnél a rövidet félreértelmeztem, mert nem a suliról írtam h közeleg az érettségi, hanem h a szüleimmel nyaralni mentem, szóval az is 0 pont...a hosszú levél jó lett

egyébként 4-es tanuló vagyok :(

2011. máj. 6. 14:33
 15/33 anonim válasza:
100%
Nekem a magnón kívül úgy tűnik, jó lett. Olyan 3-4 hiba talán. De a magnó...az valami nagyon durva volt sztem...pedig nekem általában a magnóm a legjobb.
2011. máj. 6. 14:35
 16/33 anonim válasza:
Az olvasott szöveg elég jó lett, max 2 pontot ha vesztettem. 40 perc alatt kb kész voltam vele! :) Nyelvhelyesség első 2 hibátlan elvileg, az igésnél 1-2 hiba:( az utolsó meg sztem nehéz volt, és időm is alig volt rá, de az sem vészes. Hallás utáni... elsőnél megijedtem, de aztán betudtam írni vmit, a második az könnyebb volt... a harmadiknál csak lestem... üresen hagytam a lapot!:( többen azt mondták, h kb emelt szintű volt...!:S a levelek jól sikerültek! összességében többet vártam magamtól.. nehéz volt az idei szerintem.
2011. máj. 6. 14:51
 17/33 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem ez nehezebb volt mint a tavalyi, egyébként a halott szövegen kívül sztem nekem is olyan 5-6 hibám lesz, de a halott szöveg az nagyon durva volt :S főleg a harmadik , amúgy szerintem ez nem fair,hogy tavaly a halott szövegben X-elgetős meg aláhúzogatós volt , most meg semmi ilyen nem volt, most kb. az első kettő szöveg volt olyan mint tavaly a harmadik , egyébként én előrehozottan csináltam , és ha 85%-nál rosszabb lesz el se meg szóbelizni. Kicsit bosszant,hogy a halott szöveget elrontottam,mert a többi aránylag jó lett, de látom nem csak én vagyok ezzel így sajnos :\
2011. máj. 6. 15:14
 18/33 anonim válasza:
100%
Szerintem sem igazságos,hogy az előző alapszintű volt ez meg mind beírogatós csak:( 14-33-as én is azt írtam egy kirándulást mert nem volt konkrétan megadva és a javítókulcsban is az van,hogy lehet elvonatkoztatni.
2011. máj. 6. 15:21
 19/33 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti vagyok, nyugi én sem a suliról írtam ,nem volt megadva én az írtam h osztálykiránduláson voltunk ,tegnap meg filmet néztem meg tanultam.
2011. máj. 6. 15:23
 20/33 anonim ***** válasza:

A rövid levélnél én nem a suliról írtam,de azt olvastam,hogy arról kellett.

Szóval,akkor az 0 pont lesz?

Most akkor miről is kellett írni?

2011. máj. 6. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!