Milyen a Miskolci Magister Gimi?
jó suli... oda járok. :)
aki le van igazolva a dvtk-hoz akkor azt a 30ezret állja a dvtk és nemkell fizetni semmit... ha nem vagy akkor havi 30ezer forint, és igenis az átlagod 5ös lesz év végén ;)nagyon laza iskola én nagyon szeretem... DE próbálok azért tanulni kicsit mert ha látják hogy tanulsz egy minimálisat akkor nagyon szivesen akár két mondatra is megadják az ötöst. Én a Fáy-ból mentem át.
Igen, magániskola, fizetős, és természetesen könnyű jó tanulónak lenni... Semmi pénzért nem járnék oda... Inkább Földes, vagy Hermann. Vagy Jezsu, vagy Lévay... Ez a négy a legjobb.(sorrendet ne nézd!)
De látom, már nem mai kiírás... Ha oda mentél végül, kedves kérdező, leírnád milyen? Kíváncsi vagyok rá, függetlenül attól h egyenlőre nem mennék oda... :)
Beltenyésztett focistaképző.
Ha teljesen életképtelen vagy és egy rendes érettségit se tudsz szerezni, ott havi 40 000 forintért le tudsz érettségizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!