Töriérettségi: ha olyan 3 esszét írtam, amik nem egy csoportban voltak, tehát nem lehetett volna őket együtt választani az mennyire kerüli el a tanár figyelmét? :D
Figyelt kérdés
Járt már így valaki? vagy tudtok valamit efféle szankciókról?2011. máj. 4. 16:05
11/15 A kérdező kommentje:
mielőtt lesíkhülyéznél, barátocskám, arra nem gondolsz, hogy nekünk nem mondott ilyet a tanár? vagy mindig csak a diák hibázhat? nekünk is mindent a szánkba rágtak, hát én ezt az apróságot benéztem. a teszt rész azért 80% meglesz, de nekem úgyis a biosz-kémia az elsődleges. amúgy köszönöm a normális válaszokat, a többieknek meg azt javaslom, hogy kicsit legyenek együttérzőbbek, nem az ilyen alpári kommentekre voltam kíváncsi... amúgy ezek a szabályok (esszéértékelés kapcsán) az angol rendszerben is érvényesek? mármint ha idegen nyelven tettem a törit...
2011. máj. 5. 23:50
12/15 anonim válasza:
Igen, a javítási útmutatóban így van:
"Evaluating the paper when the essay questions were not chosen correctly
If the candidate chose three tasks but disregarded the guidelines for choosing the right essay
length or period, etc.
the task(s) that would bring the fewest points should be disregarded so that the total
score is as high as possible
the task(s) that are chosen correctly and that would bring the highest number of points
to the candidate should be evaluated and scored"
13/15 anonim válasza:
Egyébként meg ne foglalkozz a kötekedőkkel. Sok olyan ember jár ide, akinek fingja nincs az egész érettségi szabályozásról, csak kitalálta/egyik ismerősének ismerősétől hallotta/stb., hogy ez így meg úgy van. Kérdés az, hogy az ilyenek miért válaszolgatnak ilyen jellegű kérdésekre...
14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm, nagyon kedves vagy, és el sem tudod képzelni, mennyivel jobb kedvre derítettél :) és igazad van, sok itt az irigy, akinek nincs jobb dolga, mint mások életkedvét elvenni..
2011. máj. 6. 00:08
15/15 anonim válasza:
szia! én voltam az aki azt írta, hogy 0 pont lesz. elolvastam a szabályzatot, szóval ezúton kérek elnézést :) és valóban nem mindig csak a diák hibázhat, mivel nekünk ezt (hogy 0 pont az egész) maga a töritanár mondta... szóval, igen, sok múlik a tanárokon, és nagy baj, hogy nektek ezt nem mondták :( mindenesetre legközelebb azért figyelmesebben olvass :) és sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!