Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek is gyilkos volt a...

Szerintetek is gyilkos volt a mai matek érettségi?

Figyelt kérdés
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem necces, hogy meglesz :S Enyhén szólva nem ilyen feladatokra számítottam.
2011. máj. 3. 11:20
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
27%
12:04: Az 16%..
2011. máj. 3. 12:51
 22/31 anonim ***** válasza:
48%

hát az anyukáját az orbán viktornak :S

cseszett nehéz volt, ha meglesz a 20% nemtom mit csinálok, pedig a próbaérettségik rendre 3-asok lettek...

2011. máj. 3. 12:52
 23/31 anonim ***** válasza:
23%

12:52

egyáltalán nem biztos, hogy az idei feladatokat idén állították össze. ééértem?

2011. máj. 3. 13:07
 24/31 anonim ***** válasza:
48%
idén állítják össze, az érettségi feladatlapokat mindig a nemtom melyik pesti egyetemen lévő hallgatok adják be mint diplomamunka asszem, még a matek tanárnőm mesélte aki szintén csinált ilyet
2011. máj. 3. 13:11
 25/31 anonim ***** válasza:
77%
Általában röviddel a vizsga előtt szokták, hogy ne tudjun kiszivárogni...
2011. máj. 3. 13:12
 26/31 anonim ***** válasza:

ne sírjatok már ennyit! a tavalyi matek érettségi is elég nehéz volt, de túléltük.. Nem értem mit kell enníire befosni az egésztől, bizonyára nem buktatok meg!

Higgyétek el, egy vizsgaidőszak sokkal nehezebb mint egy kis érettségi... Majd visszakívánjátok az érettségit :D

/orvostan hallgató/

2011. máj. 3. 18:53
 27/31 anonim ***** válasza:
13:11 az érettségik már évekkel ezelőtt készen vannak...
2011. máj. 3. 18:54
 28/31 anonim ***** válasza:
Én megoldás alapján összszámoltam, úgy hogy tudom hogy egyet elrontottak a megoldásban, és így elvileg 26 pontom lesz.. annyira boldog lennék ha annyi meglenne.. :)
2011. máj. 3. 19:23
 29/31 anonim ***** válasza:

ma 18:54

Hogy állítanák össze már évekkel ezelőtt? Ez egy baromság.

Eleve olvastam erről a minisztérium honlapján, hogy röviddel a vizsga előtt szokták.

Másrészt a 2010-es magyar érettségi szövegértése egy 2009 októberében, a magyar hírlap hasábjaiban megjelent szöveg... Már ez kizárja azt, hogy évekkel ezelőtt állították volna össze.

2011. máj. 3. 20:50
 30/31 anonim ***** válasza:
Én végig ötös voltam, most pedig szárnyalnék a boldogságtól ha négyes jönne ki végeredményben... Ha jó fejek, akkor az meglesz azért... Mindenesetre én könnyebbet vártam és nyilván nehezebb egy vizsgaidőszak... Mi 18 évesek vagyunk, nekünk ez a kihívás, majd pár év múlva más lesz... Én sem mondom, hogy milyen könnyű a nyolcadikos felvételi, hanem megértem, ha valaki izgul miatta és próbálok segíteni...
2011. máj. 3. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!