Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek is gyilkos volt a...

Szerintetek is gyilkos volt a mai matek érettségi?

Figyelt kérdés
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem necces, hogy meglesz :S Enyhén szólva nem ilyen feladatokra számítottam.
2011. máj. 3. 11:20
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
38%

Nem összeadni nem tudtam, hanem nem néztem meg, de neked lehet, hogy nem ment, mindenki magából indul ki ugyanis:)

Akik segítettek, annak köszönöm

2011. máj. 3. 11:46
 12/31 anonim ***** válasza:
63%

Én két éve írtam és 80 % lett...na haragudj, de akkor sem volt nehéz. Egy gyerek írogatott az ipadjáról hogy miket nem tud: semmi nehézség nem volt azokban a feladatokban. De majd megnézem ma a feladatlapot, kíváncsi vagyok a "gyilkos " matekra. :D

ja, és sosem voltam annyira jó matekos, mielőtt ezt gondolnád. szorgalom kell és logika.

2011. máj. 3. 11:49
 13/31 A kérdező kommentje:
A tegnapi könnyű magyar érettségi után vártam, hogy a matek ennyire dúrva lesz. Sajnos a sejtésem beigazolódott...
2011. máj. 3. 11:50
 14/31 anonim ***** válasza:
46%
Nekem az összes eddigi 90-95% lett, ennél meg örülök a 85-nek.. Szerintem nagyon nehéz volt, alig jöttem ki az idővel:S
2011. máj. 3. 11:56
 15/31 anonim ***** válasza:
77%
hát gyilkosnak nem mondanám, sőt az első része kifejezetten könnyű volt, a második meg azanyám:| az a háromszöges, meg a kocsis :| hát így mivan? mármitn az első fele oké mind a kettőnek, de második felével meg elcsesztem fél órát mind a kettőre és semmi értelmes nem jött ki -.-
2011. máj. 3. 11:58
 16/31 anonim válasza:
46%
najólvan nem izgulok hogymindenkinek nehézséget okozott:D mert szerintem ku*rva könnyű volt 45perccel a vége előtt kész voltam, és max 10pontot veszthetek megnézem a megoldásokat, szal jó lesz, ráadásul abban a kocsisban leírtam előszőr hogy 0,84-a lesz ugye minden évben ami a jó lett volna, de 19% ra írtam át merthogyha az autó árát elosztod 1,19^5-el akkor jön az ki, és én átírtam erre.. de ezt elcsesztem :D a könnyű részében meg a sinusos fasságot :SS na öszvisz ennyi :) szerintem könnyű volt
2011. máj. 3. 12:04
 17/31 anonim ***** válasza:
56%
És amit külön hiányoltam, viszonylag kevés volt az olyan feladat, amihez képlet volt a fülvénytáblában. Ezt csak én érzem így???:)
2011. máj. 3. 12:06
 18/31 A kérdező kommentje:
Látom mások is nehéznek érezték az érettségit, főleg a második részét! Amúgy eddig fizikusi pályára akartam menni, de ilyen matekkel nehéz lesz :S
2011. máj. 3. 12:17
 19/31 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem meg sokkal jobb volt,mint amire számítottam. Ahhoz képest, hogy úgy mentem oda, hogy csak 21 pont meglegyen, szerencsés esetben(Elkiabálni nem akarom.)akár a hármasom is simán meglehet.(Volt, amit még tudtam volna, csak már kifutottam az időből, egy kicsit jobban hajrázhattam volna a végén, remélem nem 39 pont lesz, mert akkor tökön szúrom magam...:S )
2011. máj. 3. 12:28
 20/31 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem kifejezetten könnyű volt, 20 perccel előbb be is adtam. Persze nekem sem lesz tökéletes, de a 4-est elérem
2011. máj. 3. 12:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!