Jó döntés a BGF-et választani? (több lent)
Bármilyen infó érdekel a bgf-ről! Az is, hogy miért azt válasszam vagy akár, hogy miért ne menjek oda! Igaz még van közel 1 évem eldönteni, de nincs túl hamar elkezdeni azon gondolkozni, hogy hova :D
Mondjuk az is érdekelne, hogy nem szokott-e a bgf ilyen különböző versenyeket indítani középiskolások részére, mert azért az se lenne utolsó hátrány, ha már "ismerik" a nevedet :D
Mondjuk én az adóigazgatási szakügyintéző (nappali) tagozaton gondolkoztam... véleményeket kérnék :) előre is köszönöm
Ez nem OKJ-s te idióta....
ÉS én oda szeretnék menni de most a matekot kicsit elsúrtam 84körüli lett:( Szal imádkozok...
Első válaszoló vagyok.
TE vagy az idióta, te rohadt gyökér, mert még azt sem tudod, mire jelentkezel!
Ennyi vagy. Felsőfokú szakképzés= NEM diploma, hanem szakma.
Zárják is be a sok főiskolát, meg egyetemet, mert a jelentkezők ennyit sem tudnak....
Követelemények a tanulmányok során
Szakmai OKJ 55 záróvizsga valamennyi tanulmányi követelmény (120 kredit összegyűjtése) teljesítése után tehető. A záróvizsga az OKJ szakmai vizsga követelmények előírása szerint (ld. Pénzügyminiszter 15/2009. (IX.22.) PM rendelete a pénzügyminiszter hatáskörébe tartozó szakképzések szakmai és vizsgakövetelményeiről szóló 23/2008. (VIII.8.) PM rendelet módosításáról) a 5 modulban előírt szóbeli és gyakorlati vizsgák követelményei szerint történik.
A gyengébbek kedvéért kimásoltam ezt is, hátha majd megérti, mit is fog tanulni... ha már helyette én olvastam el a tájékoztatót....hehehehe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!