Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Félek az osztályfőnöktől. Mit...

Félek az osztályfőnöktől. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz osztályfőnökünk van, ő a legszigorúbb tanár a suliban, a legjobb gyerekeket, tanulókat is leszidja, minden hülyeségért, pl. ha messzebb van a könyv mint ahogy azt ő akarja, vagy nem úgy csinálja a feladatot, ahogyan kell, vagy pedig nem értjük meg a leckét egyetlen magyarázás után. Látszik hogy sok a gondja, csak azt nem kéne a suliba elhoznia. Engem is kiszúrt magának nem egyszer, mert 4,7 átlagommal, 4-es matek dogát írtam, de annyira, hogy ott égtem mindenki előtt (pedig becsúszik pár négyes minden tantárgyból, van ahonnan hármas is) Szóval mindenkit, mindenért alaposan leszid, már nagyon félek bemenni a matek és kémiaórára, (ezeket tanítja) de amúgy is nagyon érzékeny lelkű vagyok, és könnyen magamra veszem. Mit tegyek?? Az óra eleje: kiabálás, közepe: kiabálás, vége: kiabálás.
2011. máj. 1. 18:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Akinek nem volt még ilyen tanárja,az nem tudja egyszerűen csak lexarni. Ez a magatartásmód amit a tanár képvisel,kihat a gyermek további életére is,és nem fogja elhinni,hogy léteznek rendes tanárok is. Rettegni fog az iskolától,rettegni fog megszólalni,cselekedni,önmagában bizonytalan lesz. Az ilyen tanárok pár év múlva nem fognak kelleni sehova.........majd él a nyugdíjából és elgondolkozik a terrorista életvitelén.
2011. máj. 3. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!