Milyen egyetemen tanuljon tovább az, akinek nincs konkrét elképzelése arról, hogy mit akar csinálni később?
Tök szuper neked, hogy van egy dolog, ami érdekel!
Szerintem, ha nem vesznek fel elsőre tényleg, menj el mondjuk fotósiskolába (pl. a Práterbe), ez igazán kapcsolódik a filmezéshez.
Magam is nagyon szeretek tanulni, de én nem tudtam 18 évesen, mit akarok, ezért közgazdasági felsőoktatásba mentem. Végigcsináltam, érdekes persze, ott is sokat tanulhat az ember, de igaza van egy előbbi hozzászólónak, minek ellőni az ingyenes tanulási lehetőségedet egy „alibi” iskolára?
Jópár volt práterest ismerek, és meg kell mondjam, mindnek olyan nagy gyakorlata és rálátása van a vizuális szakmákra, amilyen egy iparművészetin végzettnek sincs (mivel ott „művészek” lesznek az emberek, és sokszor semmi közül a való világhoz). Szóval szerintem neked elég jól passzolna a filmrendezéshez…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!