Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mondanátok szép sulikat?

Mondanátok szép sulikat?

Figyelt kérdés

linkeket szerenték fősulikról meg egyetemekről

amik szépen néznek ki

mint a kastélyok

amík így igényesebbek

Mo.-ról

mert vannak olyan csúnya egyetemek is

2011. máj. 1. 12:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
rosszul írtam, Egyetem nagybetűvel :D
2011. máj. 1. 13:15
 12/14 anonim ***** válasza:

Milyen már, ha vki az épület kinézete alapján választ egyetemet és szakot? Ez már tényleg a legalja mindennek.

Ráadásul nem tudom más egyetemeken hogy van, de nálunk a nagy egyetemi épületben a rektori iroda meg ilyesmik vannak...marhára nincs ott óra. Azok más épületekben vannak...

2011. máj. 1. 13:28
 13/14 A kérdező kommentje:
mondom h nem mek még sehova
2011. máj. 1. 13:36
 14/14 anonim ***** válasza:

pont linkelni akartam a debrecenit, de hát te is ezt nézted ki ^^ gyönyörű épulet, és az hulyeseg h nincs benne tanítás, mert bven van:D

ha konkrétan ebben az épuletben akarod tölteni a napjaid, akkor BTK-ra kell menned. Anglisztika, romanológia, történelem, néprajz.. bármilyen bölcsész szaknak ez a telephelye.

[link]

ez meg az orvosisok éplete.

2011. máj. 14. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!