Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha felvettek egy iskolába egy...

Ha felvettek egy iskolába egy tagozatra, de én másikra szeretnék menni, átlehet iratkozni?

Figyelt kérdés
Szóval, megjelöltem az egyik iskolában három tagozatot, az első az alkalmazott grafikus (amire felvettek ugye, mert elsőnek jelöltem), a második az alkalmazott fotográfus, a harmadik pedig a grafikus. Én pedig inkább fotográfus szeretnék lenni, csak tagozatcserénél elfelejtettem cserélni, mert ez az iskola a harmadik helyen volt megjelölve, és úgy voltam vele, hogy ide úgysem vesznek fel.
2011. ápr. 28. 19:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezt talán ott kellene megkérdezned. Amúgy az egy dolog, hogy úgy voltál vele, úgysem vesznek fel, de akkor sem jelölnék meg első helyen olyat, ami nem érdekel...
2011. ápr. 28. 19:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem az, hogy nem érdekel, mert érdekel meg tetszik, de a fotográfia jobban.
2011. ápr. 28. 20:16
 3/3 anonim válasza:
Van nyelvi előkészítő vagy valami hozzá? Akkor félévkor úgy tudom átvesznek.
2011. máj. 1. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!