Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Pesti Barnabás? Valaki jár...

Pesti Barnabás? Valaki jár ebbe a suliba?

Figyelt kérdés
ha igen mit gondoltok róla? stb. :)
2011. ápr. 26. 22:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy kicsit késő, de most vettem észre ezt a kérdést.

Ne menj oda, higgy nekem. Én hülye odajárok, bár fel se vettek volna.:( A tanárokkal semmi baj, jó fejek, hangulatos minden. De a diákok...Iszonyat!

2011. jún. 3. 19:46
 2/7 A kérdező kommentje:

Már felvettek. :)

Egyik jó barátnőm oda jár, és dicséri az iskolát, be is fog mutatni pár embernek.

Szabad megkérdeznem, mi bajod ott a diákokkal? esetleg van valami konkrét dolog?

köszi,remélem válaszolsz.

2011. jún. 7. 10:03
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én ill a párom érettségi után jártunk oda élip analitikusnak.Ofőnk Szonda tanárnő volt,de MZ(igazgató) Gianone is tanitott minket. Meg Ugi is:D Én szerettem nagyon,jó közösség.10en voltunk csak...

Szép környezet,finom ebéd:) (főleg a kenyér:)

Hu.. de a tesi órák.. Volt aki röpizett,volt aki focizott,kosarazott,volt ki sakkozott. Én a barátnőmmel tollasoztam vagy pingpongoztam.(s ezt 10fő..:D)

Nagyon szerettünk odajárni. Pont nem rég voltunk betn megmutatni a lányunkat..2008-ban végeztünk.25l

2011. jún. 13. 15:42
 4/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszodat! örülök h ennyire jó volt! :)

Bíztató szavak.

2011. jún. 13. 17:01
 5/7 anonim válasza:
Egy szutykos utolsó iskola,ahol a kisebbség nem bír magával és még a tanárok is tahók.Nem ajánlom senkinek!Én néhány éve jártam oda,de nagyon rossz tapasztalataim voltak.Pl:nem valami gazdagok a szüleim,ezért nem volt a családban telefon(se vezetékes,se mobil.Az osztályfőnök nem fogta fel,hogy nincs pénzünk telefonra,édesanyám munkanélküli,és magyarázott,hogy kötelező számot megadni és én biztos csak nem akarom megadni a szüleim számát.A végén már odáig fajult a helyzet,hogy az osztály előtt közölte,hogy ha nincs pénze anyunak telefonra kukázzon egyet vagy álljon ki a sarokra és keressen rá pénzt!Meg persze ezek után még én mit képzelek,bla bla bla.Mindezt egy diplomás! magyartanárnőtől!El lehet képzelni,hogy elsírtam magam ekkora leszégyenítéstől 15 évesen.De voltak még ennél is durvább esetek abban az "iskolában",inkább nem részletezem....Egyszóval nem ajánlom senkinek se,ha nem akar nagyon rossz tapasztalatokat magának.
2013. okt. 3. 22:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Privátban megirod az ofőd nevét? 2.vagyok.
2013. okt. 4. 15:18
 7/7 anonim ***** válasza:
szar, fos, óvodában felnőttebbként kezelik a gyerekeket mint itt, egy rakat fos az egész
2014. febr. 5. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!