Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Pénzügy számvitel alapszakra...

Pénzügy számvitel alapszakra csak matekzsenik mennek, vagy egy középszinten 4-es matekos is meg tudja csinálni?

Figyelt kérdés
mik a tapasztalatok?
2011. ápr. 26. 12:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
sok ismerős jár közgázra, erősen túldimenzionált ez a rettegés közgázos matektól.
2011. ápr. 26. 12:46
 2/6 anonim ***** válasza:
:D matekzsenik? Nem tudom ki ijesztett rád ennyire de egyáltalán nem matekzsenik vannak ott. Akkor a mérnöki szakokon kik tanulnak ha a közgázosok matekzsenik? Egyáltalán nem kell hozzá extra matektudás, a közgáz szakra csak bekerülni nehéz. Ráadásul ha kicsit gyengébb matekos is voltál, de az egyetemi évek alatt több időt fordítasz a matekra akkor nem hiszem hogy gond lenne.
2011. ápr. 29. 17:53
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi most megnyugtattál:) te is ezt tanulod?
2011. ápr. 29. 18:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem, én mérnökin vagyok :S Egyébként az is fontos hogy hol tanulod pl BGF-en vagy Corvinuson biztos nehezebb mint olyan helyen ahol pár tíz embert vesznek fel ,mert ahova több százat ott van miből selejtezni, meg az iskola hírneve stb stb...

Különben meg az nem jelent semmit, hogy milyen jegyet kaptál középsuliban, mert van olyan évfolyamtársam amelyik a matekot az egyetemen emelt matek 5 ös érettségivel sem tudta megcsinálni meg olyan is aki ugyanazt a matekot ugyanannál a tanárnál szakközepes matek tudással megcsinálta. Szorgalmas volt és folyamatosan tanult.... EGyébként ha fogják mondani majd a tanárok hogy ilyen meg olyan sokan megbuktak tavaly akkor ne foglalkozz vele, mert akkor te is úgy leszel hogy jajj de nehéz, és pesszimistává válsz és nem ülsz le tanulni szóval érted mire gondolok :S

SZóval sokkal többet számít az, hogy folyamatosan tanulj ha nem megy, mint az hogy hanyas voltál középsuliban.

2011. ápr. 29. 19:07
 5/6 A kérdező kommentje:
értem, igazad van tényleg, köszi:):)
2011. ápr. 29. 21:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólóval (nem ak érdezőre gondoltam)Ne abból indulj ki,hogy ki mit beszél.Tanulj,és simán menni fog minden.

Én közgáz szakos vagyok.Érettségi matek 2-sel mentem oda.Bár a matekom a főiskolában is kettes lett,de elsőre sikerült,és én már ennek is örültem (soknak nem sikerült még másodikra sem).

Én jobban félnék a helyedben a statisztikától.Nem tudom,hogy melyik suliba akarsz menni,de szerintem az mindenhol húzósabb,mint a matek.

2011. ápr. 30. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!