Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit csináljak vagy mondjak...

Mit csináljak vagy mondjak hogy a szülők ne menjenek szülőire?

Figyelt kérdés
Ma lesz a szülői értekezlet, tudnátok segíteni abban hogy mit csináljak hogy ne birjanak elmenni?(csak az egyik szülőm megy)
2011. ápr. 18. 14:34
 1/10 anonim válasza:

Nálunk osztálytársam azt mondta szüleinek h elmarad,tanárnak meg azt,h nem érnek rá..

annyira a vége nem lett szerencsés de nem mentek be :D

2011. ápr. 18. 14:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Mondd el nekik időben, hogy mit fognak hallani, hogy felkészültek legyenek, és tőled tudják azt, amitől félsz.
2011. ápr. 18. 14:40
 3/10 A kérdező kommentje:
Ez jó megoldás,de már ezt nem tudom megcsinálni.
2011. ápr. 18. 14:40
 4/10 A kérdező kommentje:
az elsőnek írtam
2011. ápr. 18. 14:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj vmi nagy zűrt otthon fél órával indulás előtt (gyújtsd fel a házat, hasonlók:D)
2011. ápr. 18. 14:55
 6/10 anonim ***** válasza:
76%

Ugye tudod, hogy ezzel semmit nem oldasz meg?

Bármi is a gond, ha nem ma, akkor később, de tudomásukra jut.

Egy ember érettségét az is megmutatja, miként képes vállalni a felelősségét a tetteinek.

2011. ápr. 18. 14:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért, szerited ha nem derülnek ki a disznóságaid most, akkor később se fognak? Ha a tanár valamit nagyon el akar mondani a szüleidnek, akkor sort fog rá keríteni valahogy. Ha meg kiderül, hogy hazudtál azért hogy a dolgaidat titkoljad, akkor csak még nagyobb bajba kerülsz.

Szóval akkor kellett volna gondolkodni, mikor azokat a dolgokat elkövetted, aminek a kiderülésétől most félsz.

2011. ápr. 18. 15:01
 8/10 anonim válasza:

első vagyok :D

Őő is tanárnak szülői után mondta,hogy a szülei épp nem értek rá..:)

És igen igaza van a többieknek vállalni kéne a felelősséget:D

Én anyámnak bevallom ha akármi karó lett,tudja max leszid elmondja a magáét én figyelmet tanúsítok minden megy ugyanúgy de nagy meglepetések nem érik ha megmutatják a naplót meg ha mesélik mit művelek :D

2011. ápr. 18. 15:04
 9/10 anonim ***** válasza:
76%
A szülői nem fogadóóra, szóval nem konkrét emberekről beszélnek, hanem az osztály dolgairól. Szóval miért ne menjenek el?
2011. ápr. 18. 20:48
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szülői után a szülő odamehet hirtelen felindulásból, indokolatlanul az osztályfőnökhöz, és megkérdezheti, hogy "Tanárnő, a fiam hogy teljesít az iskolában, otthon nem mond semmit...." Na, ha épp kéznél van a napló, akkor bele is lapoznak, vagy a tanár fejből mondja majd, hogy "Hát, Tamáska matekból elég csehül áll..." Vagy esetleg megbeszélnek egy időpontot (Fogadó óra) és akkor derül ki... Millió egy változat lehet, de szülőin konkrétan nem emelnek ki egy gyereket sem, max tantárgyat, hogy ebből úgy általánosságban gyengén muzsikál az osztály... Meg az osztály gazdasági dolgai, kirándulás, osztálypénz, stb.

Amúgy meg nem "ne bírjanak elmenni", hanem ne tudjanak elmenni. Ezt csak leírtam, szúrta a szememet :D

2011. ápr. 18. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!