Mit csináljak vagy mondjak hogy a szülők ne menjenek szülőire?
Nálunk osztálytársam azt mondta szüleinek h elmarad,tanárnak meg azt,h nem érnek rá..
annyira a vége nem lett szerencsés de nem mentek be :D
Ugye tudod, hogy ezzel semmit nem oldasz meg?
Bármi is a gond, ha nem ma, akkor később, de tudomásukra jut.
Egy ember érettségét az is megmutatja, miként képes vállalni a felelősségét a tetteinek.
Miért, szerited ha nem derülnek ki a disznóságaid most, akkor később se fognak? Ha a tanár valamit nagyon el akar mondani a szüleidnek, akkor sort fog rá keríteni valahogy. Ha meg kiderül, hogy hazudtál azért hogy a dolgaidat titkoljad, akkor csak még nagyobb bajba kerülsz.
Szóval akkor kellett volna gondolkodni, mikor azokat a dolgokat elkövetted, aminek a kiderülésétől most félsz.
első vagyok :D
Őő is tanárnak szülői után mondta,hogy a szülei épp nem értek rá..:)
És igen igaza van a többieknek vállalni kéne a felelősséget:D
Én anyámnak bevallom ha akármi karó lett,tudja max leszid elmondja a magáét én figyelmet tanúsítok minden megy ugyanúgy de nagy meglepetések nem érik ha megmutatják a naplót meg ha mesélik mit művelek :D
Szülői után a szülő odamehet hirtelen felindulásból, indokolatlanul az osztályfőnökhöz, és megkérdezheti, hogy "Tanárnő, a fiam hogy teljesít az iskolában, otthon nem mond semmit...." Na, ha épp kéznél van a napló, akkor bele is lapoznak, vagy a tanár fejből mondja majd, hogy "Hát, Tamáska matekból elég csehül áll..." Vagy esetleg megbeszélnek egy időpontot (Fogadó óra) és akkor derül ki... Millió egy változat lehet, de szülőin konkrétan nem emelnek ki egy gyereket sem, max tantárgyat, hogy ebből úgy általánosságban gyengén muzsikál az osztály... Meg az osztály gazdasági dolgai, kirándulás, osztálypénz, stb.
Amúgy meg nem "ne bírjanak elmenni", hanem ne tudjanak elmenni. Ezt csak leírtam, szúrta a szememet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!