A középiskolákban van péniszvizsgálat?
Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam, hogy 11. vagy 12. osztályba az iskolaorvos megvizsgálja a diákok péniszét, igaz ez?2011. ápr. 15. 20:14
1/10 anonim válasza:
Az iskolaorvosnak elvileg meg kellene vizsgálnia, de a legtöbb helyen nem szokták.
2/10 anonim válasza:
én nem értem miért van erre szükség, hülyeség. Lehet azért van mert a vén frigid védőnők faszt akarnak taperolni.
3/10 A kérdező kommentje:
De hogyha esetleg lenne ilyen, akkor mondhatnám azt, hogy én nem tartok erre igényt?
2011. ápr. 15. 20:22
4/10 anonim válasza:
Igen, mondhatod.
Kommentelő: Mi az, hogy mi értelme? Ugyanaz, mint az összes többi szűrővizsgálatnak. A baj megelőzése/észrevétele a korai fázisban.
Nézd már meg az egészség kategóriát, hogy hány tini szenved fitymaszűkülettől. Nah pl. azt szűrik ki.
Meg megnézik meg van-e mindkét here.
Ennyi erővel tüdőszűrésre se járj, mert minek?
5/10 anonim válasza:
sztem nincs...
én nem hallottam róla, sztem nálunk sem volt.
amúgy nyilván mondhatsz nemet.
6/10 anonim válasza:
Pedig van. Öreg, elborult agyu papok csinálják, ezért is remek egy vallási iskola.
8/10 anonim válasza:
Én 11.-be járok, de nem vizsgáltak még meg ott, de pár nappal ezelőtt mutattak egy videót, hogy hogyan kell kitapogatni, ha esetleg valami elváltozás lenne.
9/10 anonim válasza:
Mint mondtam, jogszabály van róla, hogy az orvosnak kétévente kötelessége a diákokat kivizsgálni. És ebbe beletartozik a genitáliák vizsgálata is.
Nem a kisujjamból szoptam ki.
10/10 anonim válasza:
"Nem a kisujjamból szoptam ki."
Péniszt és szopást egy egy témában emlegetni csak óvatosan... ez biztos ilyen freudi izé:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!