Titeket zavarna, ha az a gimi ahova jártok, egyházi suli lesz? Vagyis átveszi az egyház, minden ugyan az marad. Csak áhitat meg hittan lenne.
Figyelt kérdés
2011. ápr. 14. 18:49
11/21 anonim válasza:
Jah, és nálunk az én iskolám kapott 1 nagyobb összeget, amiből felhúztak 1 őj épületet, mivel a város fő gimije ugye vallásos lett... Így több lett a férőhely, lecsökkent a szint is 1 picit, mivel 2 elég nagy férőhelyes gimi van így a városban.
12/21 anonim válasza:
Én katolikus gimibe jártam, amikor odakerültem, akkor szüntették meg, hogy lehessen választani hittan és etika között. Kötelező volt havi egy mise (délelőtt, órák helyett), és heti két hittan óra, ahol inkább az életről volt szó, mint vallásos történetek feldolgozásáról. Én úgyérzem, hogy rengeteget kaptam attól, hogy ilyen iskolába jártam, a szüleim mellett a suliban neveltek igazán életre, a helyes viselkedésre, öltözködésre. Nagyon örülök hogy így alakult, abszolút nem bánom!
13/21 anonim válasza:
Hogy miért kellett leszavazni azt nem értem. (3. válaszoló)
14/21 A kérdező kommentje:
Én nem szavaztalak le
2011. ápr. 15. 14:32
15/21 anonim válasza:
bizony zavart volna, inkorrekt dolog ezt tenni egy iskolával, és az oda járókkal.
az én gimimmel is ezt akarták tenni, de ellenállt egységesen mindenki: diákok, tanárok, szülők, a közvélemény, helyi sajtó minden.
volt felvonulás, majdhogynem tüntetés, közgyűlések, mindenféle, és végülis elértük a célunkat, talált a városvezetés más megoldást a suli pénzelésére, nem került egyházi kézbe :)
16/21 anonim válasza:
Nagyon zavarna. Eleve egy oltári nagy hülyeségnek tartom, hogy most véletlenszerűen kiválasztott iskolákat egyházi kézbe adnak, hogy az állam spórolni tudjon.
És mivel egy új törvénytervezet szerint az egyházi iskolák már megszabhatják a diákok öltözködését és külsejét, még rosszabbnak tartanám a dolgot.
17/21 A kérdező kommentje:
néztem a suli honlapot volt ilyen házirend kiegészítés. nem akkora nagy ügy, az öltözködésről annyi van, hogy nem lehet a divat szélsőségeit követni, meg szemérmet sértő dokumentom nem lehet a tanulónál, stb.
2011. ápr. 16. 18:43
18/21 anonim válasza:
Hunyadi Mátyásba jársz?? Hyundai GIMI:D?
19/21 anonim válasza:
Jááááj, én biztos nem akarnék ilyen gimibe járni!
:d
20/21 A kérdező kommentje:
uccsó előtti válaszóló: bocsi h most válaszolok, am nem szolnok tiszaparti gimibe fogok jövőre és egyházi lesz de túlélem
2011. jún. 12. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!