Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ma már ciki, ha egy lány nem...

Ma már ciki, ha egy lány nem gimibe jár, hanem szakközépbe?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok. 7.-osztályos. Eddig kitűnő voltam, idén

"sikerült" rontanom a jegyeimen. De még így is abból a tantárgyból, amelyikből a legrosszabbra állok, az 3-as.

És igazából nem nagyon látom értelmét a gimnáziumnak. Ezért valószínűleg szakközépbe fogok majd járni.

Csak úgy vettem észre, mintha ez már "cikinek" számítana.

Miért alakult ez így?

Mi a véleményetek erről?

2011. ápr. 9. 17:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszát.

És kedves utolsó: egyetlen egy 3-asom van, a többi 5-ös, esetleg 4-es. :)

2011. ápr. 10. 10:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Én először nem akartam gimibe menni mert elvesztegetett 4 évnek tartottam, anyuval együtt. Aztán matek tanárom rábeszélte anyut h jó volna gimit bejelölni. És itt van ugymond szomszéd városba(híd másik felén) csomo középsuli meg gimi és én oda nem igazán aartam menni. Így most ugy vagyok h először meg van jelöve szakközép és ugy gimi. Elégé vonzodom ezekhez a vizuális dolgokhoz. Meg már három éve járok rajz szakköre is meg előtte is jártam csak egy év kimaradt vhogy. És most ott tartok h Székesfehérváron Tópartiba grafikán 14. vagyok. Ez szakközép meg Pesten is 9.kerületbe a Török Pál utcába ugyan iylen jellegű iskola van ott is grafikát jelöltem meg utána fotot és animáció és játék tervezőt. És csak ezek után jönn két gimi. Ugyan az Fehérváron mint a grafika ott az elégé jó giminek számit első háromba tutira benne van. Vasvárival verik egymást. Másik gimi meg Szent István Kalocsán és ott 38. vagyok. Amugy szerintem nem ciki ha nem gimibe jársz !! :D Am hova akarsz menni? ;D
2011. ápr. 10. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!