Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha bevezetik a tandíjat, az a...

Ha bevezetik a tandíjat, az a mostani hallgatókra is vonatkozni fog, vagy csak az újakra?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy még csak beszélnek róla, de annyi szemétséget csináltak már, hogy szinte biztosra veszem, hogy a tandíjat sem ússzuk meg... Szerintetek nézzek külföldi egyetemet vagy még megszerezhetem itthon a diplomámat?
2011. ápr. 8. 13:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Akinek már van diplomája, az csak költségtérítésesen tanulhat, az ösztöndíjból meg ki van zárva. Ígérik, hogy az emelés mellett meg fogják növelni az ösztöndíjakat, de ez nem fog segíteni. Abban a félévben, amiben megduplázzák a költségtérítést, sokan fogják abbahagyni a tanulást.

Jelenleg egy félév átlagos költsége a szakomon 350 ezer forint.

2011. ápr. 8. 18:05
 12/13 A kérdező kommentje:
oké, hogy le lett szavazva, de szerintetek ez számít valamit is Magyarországon? egy olyan országban, ahol a kövérséget azzal akarják meggátolni, hogy drágítják a csokit, ott tuti, hogy az oktatást is azzal fogják megreformálni, hogy fizetőssé teszik...
2011. ápr. 8. 23:47
 13/13 anonim ***** válasza:

Az egészségtelen ételek megadóztatása a legtöbb magasabb színvonalú országban jelen van. Nem egyedi lenne az esetünk.

De ha van esetleg jobb ötleted rá, akkor miért nem teszel te javaslatot?

Agymosást mégsem végezhetnek, hogy megértsék az emberek, ne tegyék tönkre az egészségüket.

Én pl.kivenném a tb-támogatásból azoknak a körét is, akiknek egyértelműen a dohányzás és az alkohol vagy drog okozta betegségeik vannak. Ha saját magának vágja tönkre vele az életét, akkor ne az én adómból fizessék a májátültetését.

2011. ápr. 9. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!