Ilyet megtehet egy tanár?
A matek füzetem össze van(volt) firkálva de csak a hátulja a csíkos rész nem, meg a borítóján is volt egy két csúnya szó, ami észrevett az osztályfőnök és azt mondta írjam le még egyszer az egész füzetet egy másik tiszta füzetbe.
Inkább megfogtam és új borítót tettem a füzetre, és a csúnya szavakat amik a füzet hátuljában voltak szépen kifestettem kékre így látszólag hibátlan a füzet.(Csak stílusosan van kifestve nem ocsmányul össze-vissza)
Viszont ő ezzel nincs megelégedve és addig írja matekból az egyeseket nekem amíg nem lesz új füzet.(Egyébként nem ő a matek tanár)
Ilyet egyáltalán lehet, hogy más tantárgyhoz írkálja az egyeseket?
Eddig két egyest beírt állítolag, de nem fogom leírni azt a füzetet én megvagyok vele elégedve, nem is ő tanítja azt a tantárgyat szóval semmi köze hozzá.
De mivel most kerülök át gimnáziumba nem lesz megolható ha megbukok.Viszont van papírom, hogy felmentehtem magam matekból mert az nehezen megy, de nem éltem ezzel a lehetőséggel viszont bármikor kérhetem a felmentésemet.Most ezen gondolkodom csak akkor miből érettségizzek (angolból már van felmentésem) tehát se idegen nyelv se matek nem lehetne.De egyébként mindkét tantárgy jól megy, átlagosan olyan 4es szintű vagyok (értékelést kapok de ez év végén nem számít csak hogy tudjam hányas vagyok ugyan úgy be kell járnom órákra is meg minden,dolgozatokat megírom szóval a tudást megszerzem amennyire tudom, de nem kapok róla papírt)
Szerintetek??
Amúgy nagyon ellenzi az osztályfőnök ,hogy felsőbb szintre kerüljek nem akarja ,ezért plusz örömmel hátárltt.
Mint azt írtam kettes voltam és nagyon nehezen ment a nyelvtanulás is és a matek is.Ezért kaptam egy papírt ,hogy felmenthetem magam ,ennek az a lényege hogy nem bukhatok meg év végén de órákra az ugyan úgy be kell járnom.
Én azt mondtam, hogy nem kell ,hogy felmentsenek , de ha rosszul állok akkor felmenthetem magamat nehogy megbukjak.Az angol nagyon rosszul ment ezért felmentettem magam viszont mostanában egész jó vagy jelneleg 4-es az átlagom, bár még sok van év végéig.(Engem ugyan úgy értékelnek, dolgozatot is írok meg mindent , de ha nem sikerülne akkor azt írják be hogy F vagyis felmentve így nem ismétlek évet)
Most pedig, hogy matekból írkálja be nekem a tanár az egyeseket minden nap egyet, nem valószínű, hogy meglesz a kettes pedig most matekból is 4-es vagyok és ugye abból még nem vagyok felmentve viszont kérhetem a felmentést (csak matekból és angolból lehet felmentésem).
"Nem értem, miért mindenki a felmentésen van kiakadva"
Én pusztán csak azért mert csak itt és most olvastam először. Nem akartalak én megbántani Téged, azért kérdeztem h áprilisi tréfa? v vmi vicc?
Nem rossz szándékból kérdezem ha bekerülsz a gimibe ott is adnak felmentést ezekre a tantárgyakra? A mi időnkben is volt ilyen h tanulni kell és mindenkinek elkellett végezni a kötelező 8 általánost. Igaz akkor se sikerült mindenkinek és úgy hívták h túlkorosok iskolája. Nekem is volt ott egy osztálytársam aki oda került, sajna Ő sem tudta elvégezni a 8 osztályt, aztán felnőtt fejjel újra neki állt és befejezte. Megcsinálta hívatásos jogsit és azóta is vezet, sőt még munkanélküli se volt.
Egyébbként én is szólnék a dirinek h mit müvelnek Veled, nem jogos h nem szaktanár és osztogatja a karót abból a tantárgyból amit nem is tanít.
De nincs semmi baja, szóval kész van alapból.
Azért se fogom leírni, ha a matektanár mondaná, hogy neki ez így nem fele meg akkor átírnám, de ő is látt és neki nem volt vele gondja.
A kommentjeid helyett már rég kész lenne az új füzeted!
Tök igaza van!!!
Ess már neki, ne hadoválj már annyit!
Azért se fogom leírni, ha a matektanár mondaná, hogy neki ez így nem fele meg akkor átírnám, de ő is látt és neki nem volt vele gondja.
Nem csinálok ebből viccet, nem másolom be még egyszer amit írtam.
Elég sokat írtam bele sok időbe telne újra leírni.
Van az M7-esen egy kátyú aki építette a pályát építse újra.Nem elég a kátyú eltüntetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!