Pluszpontok csökkentése! Mennyire érint / szerinted emiatt csökkenhetnek a ponthatárok?
Figyelt kérdés
Mint ismeretes idén csökkentették a pluszpontokat. Neked emiatt kevesebb lesz a pontod, mint pl tavaly volt/lett volna? Szerinted csökkenhetnek a ponthatárok amiatt, hogy emiatt sok embernek lehet kevesebb pontja? Pl. hogy 1 nyelvvizsga + emelt szintű érettségi = 68 pont, tavaly 75...2011. ápr. 1. 11:05
1/7 anonim válasza:
nekem emiatt 422 pontom van 432 helyett, de mégsem érint, mert két suli ugyanazon szakára 460 illetve 380 körüli ponthatár jellemző. nem hiszem hogy emiatt csökkentik majd a ponthatárokat
2/7 anonim válasza:
Ki csökkentené a pontokat? Úristen...
3/7 anonim válasza:
engem érint és bánt is nagyon, mivel így csak 434 pontom lesz a 450 helyett...pedig lesz egy okj-m és egy középfokúm is...
4/7 anonim válasza:
Jajj mit problémáztok ezen, nem csak nektek csökken. Egyetemre meg nem megszabott a ponthatár, a jelentkezők határozzák meg.
5/7 anonim válasza:
A félreértések elkerülése végett: olyan nincs, hogy csökkentik a ponthatárokat. Ugyanis a ponthatárokat a jelentkezők száma és pontjai, valamint az adott szak irányszáma határozza meg, egy számítógép kiszámolja, és kész. Tehát ha valaki csökkentené is a ponthatárokat, azok Ti magatok vagytok, az összes felvételiző.
És igen, elég valószínű, hogy valamennyivel csökkenek idén a ponthatárok, mivel sok embernek kevesebb pontja lesz, mint tavaly lett volna.
6/7 A kérdező kommentje:
Én nem írtam olyat, hogy csökkenTIK a ponthatárokat, hanem csökkenHETNEK a ponthatárok.
A pluszpontokat viszont csökkenTETTÉK.
2011. ápr. 4. 12:54
7/7 anonim válasza:
Igen, ezt igazából az első válaszolónak címeztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!