Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Berzsenyisek (13. ker. )!...

Berzsenyisek (13. ker. )! Milyen átlaggal lehet jelentkezni a Berzsenyibe? És milyennel érdemes? Nektek hány tizedes átlagotok volt akkor, amikor jelentkeztetek?

Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 14:22
 1/8 anonim ***** válasza:
hűha, és ezt a kérdést a felvételik lecsengése után jutott eszedbe feltenni :)? még nem járok a berzsenyibe, de idén jelentkeztem nem 5.0-es átlaggal (egy 4-es földrajzból 8. osztály 1. félévében :$), de 50 pontot számítottak így is :). amúgy bármilyennel lehet, a mostani pontszámokat nézve a rangsoron voltak szép számmal elég gyatra eredményűek is... egyébként felvettek a b-k. tagozatra 9.-nek, úgyhogy ugrálok örömömben azóta :)! úú, de jó, hogy ezt valakinek leírhattam :D
2011. márc. 28. 00:09
 2/8 A kérdező kommentje:

Ügyes :)

Amúgy nem nyolcadikos vagyok,tehát még nem felvételizhettem volna :)

2011. márc. 28. 21:00
 3/8 anonim ***** válasza:
igen, le akartam írni, hogy remélem, 7.-es vagy (vagy le is írtam? nem tudom), de aztán valahogy nem sikerült. melyik tagozatra szeretnél amúgy majd jelentkezni jövőre?
2011. márc. 28. 21:24
 4/8 anonim ***** válasza:
hmm, mondjuk hatodikos is lehetsz, bár
2011. márc. 28. 21:52
 5/8 anonim ***** válasza:
ahh, de király, írok 500 választ :DD, na szóval *bár azt nem tartom nagyon valószínűnek :)
2011. márc. 28. 21:52
 6/8 A kérdező kommentje:

Nos,ami azt illeti én nem,csak a barátnőm.

(Nem egy szorgalmas típus,pofázik a tanárnak,de nagyon jó humán tárgyakból,látja az összefüggéseket a töriben is,ugyanakkor 4,6 és 3,7 közötti átlaga van,ami mindig változik.

2011. márc. 31. 17:57
 7/8 anonim ***** válasza:
írtam privátot!
2011. ápr. 1. 15:16
 8/8 anonim válasza:
5.0 átlagom van, én oda jelentkeznék. Hallottam hogy a szóbeli a keményebb. Amúgy holnap jön az írásbeli, nagyon fosok, mert nem megy annyira, ja, és am hány pontos ÍB kell???
2012. jan. 20. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!