Mi mit tehetnénk annak érdekében, hogy kirúgják az iskolából az egyik diáktársunkat?
8-os lány vagyok és van egy osztálytársam, akit mindennél jobban utálok... Kedvem lenne kitekerni a nyakát és kihajítani az ablakon. Minden órán ökörködik, pofázik a tanárokkal, ellopja a szaktanteremből a tárgyakat. Minden barátom/barátnőm és gondolom, hogy minden tanár azt kívánja, hogy ne járjon a mi iskolánkba.
Már bezsebelt kb. 30 szaktanárit, 10 osztályfőnökit és 2 igazgatói figyelmeztetést. Ma kapta/kapja meg a harmadikat. UTÁLOM. Ma sírtam, amiatt, hogy egy ilyen állat (mert tényleg az...) mellett kell befejeznem az általános iskolát.
Egyik órán sem lehet tőle figyelni, mert folyamatosan ordibál és zavarja az órát. Képtelenség mellette tanulni, de én tényleg szeretnék. :(
Könyörgöm segítsetek! Nem bírjuk tovább... :(
Én már mondtam nekik, hogy ne buktassák meg, de hát hiába beszél az ember a tanárnak. :DD
Egyébként az osztályfőnök mondja, hogy küldjék fel hozzá órára, ha rendetlenkedik és akkor csend lesz. Ha legalább ötször fel kell küldeni, akkor kap egy osztályfőnökit, de ez minden diákkal így van. Szóval ha én lennék rendetlen, akkor én is ugyan úgy megkapnám az osztályfőnökit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!