Az ideiglenes sorrendben 22. vagyok, akkor biztos, hogy felvettek?
Egy osztályba 32 főt vesznek fel. Eddig oké. De..
Az osztály egyik fele angolt tanul első nyelvként, a másik franciát, és a második az angol ott.
Akkor ez azt jelenti, hogy csak az első 16-ot veszik fel( akiknek az angol az első, mint nekem is?
Vagy akkor nálam már biztos,h felvesznek ha a 32ben benne vagyok?
Igen, biztos bekerültél.(Feltéve ha elsőnek jelölted be)
Ha te 22. vagy nem fogják az 50.-ket felvenni helyetted, mert nem franciát írtád a kivánt(!) nyelvhez.
Általában úgy szokott lenni, hogy: egyes helyeken a fél osztály nem 32/2t jelent, csak jelképesen fél osztály, de legtöbb helyen, beosztanak titeket nyelvek szerint:ha franciából pl volnának eredetileg 5en akkor ők biztos franciául fognak tanulni, és még 11et az angolosok közül berakhatnak franciásnak.
gratulálok! Önt felvették :D
simán felvesznek, hátrébb nem kerülhetsz, csak előrébb, és a 16nál is van olyan, h többet vesznek fel 1szakra :] (pl nálam 4évfolyamos angol LKG ba) 30fős osztálynak indult, jelenleg 34en vagyunk :D
Egy szakra nem 16 ember vesznek fel, hanem 32t. :))
Köszönöm mindenkinek a választ.
Kezdek megnyugodni, 27-én jön a papír (yn)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!