Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Budapesti Eötvös Jószef...

Budapesti Eötvös Jószef gimiben milyen a humán angol tagozat angolos fele?

Figyelt kérdés
Hogy tanítják nyelveket? És havonta kb hánysor mennek múzeumokba? Mert azt hallottam hogy kultúrtörténeti tanulmánokat folytatnak. És így összeségben milyen?
2011. márc. 16. 18:30
 1/2 A kérdező kommentje:
És milyen az egész Eötvös? (most bármilyen tagozatra gondoltam)Hangulat, tanárok, erősség
2011. márc. 16. 19:14
 2/2 anonim ***** válasza:

Jó a hangulat, jók a tanárok (persze nem 100%-ban, de hát ez természetes), és elég erős gimnázium. Oda jártam 4 évig, tavaly érettségiztem.

Az angol osztályról nem nagyon tudok sokat mondani. Azt tudom, hogy több angoljuk és kevesebb törijük van, mint az osztály töris felének, és igen, kultúrtörténeti tanulmányokat IS folytatnak.

Az osztály mindkét fele inkább humán beállítottságú, ami elég egyedileg számít a Reáltanoda utcában lévő gimnáziumban :) De attól még teljesen jó annak, aki nem reál beállítottságú. Idén fog végezni az első ilyen osztály (3 éve lett ez bevezetve).

Konkrétabb kérdésekre jobban tudok válaszolni, szóval ha bármi van, akkor kérdezz!

2011. márc. 17. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!