Változások lesznek a költségtérítéses képzéseket illetően lent tovább?
Figyelt kérdés
Szóval úgy olvastam, hogy emelkedni fog minden egyes költségtérítéses képzés, sok talán meg is szűnik. Ha most az egyik szakért mondjuk 120 ezret kell most fizetni akkor jövő évtől lehetséges, hogy 200 ezerre emelkedik ez majd?
Úgy mondták, hogy a költségtérítéses képzés 100%-át kell majd a tanulónak fizetni, most még nem fizetjük mindet.
Szerintetek mennyivel fognak nőni?
2011. márc. 6. 09:53
1/3 anonim válasza:
Szerintem ha be is vezetik, csak a következő évfolyamokat fogja érinteni a dolog. Másrészről a rektori konferencián állítólag nem támogatták az ötletet, szóval még az egyetemeknek is lesz ebbe beleszólása.
2/3 anonim válasza:
Még szerintem ők maguk sem tudják pontosan, hogy mit is akarnak, az viszont biztos, hogy csak a következő évfolyamokat érinti majd. Tehát ha már most költségtérítésesre jársz, nem fogják azt mondani, hogy akkor következő félévtől fizesd a dupláját. Csak azokra fog vonatkozni, akik már mielőtt elkezdik, tudják, hogy nagyon drága lesz. De még szerintem beletelik kis időbe, mire ebből tényleg kihoznak valamit..
3/3 A kérdező kommentje:
Nem, majd 2012-től akarok költségesre járni, engem tehát pont érinteni fog.
2011. márc. 6. 10:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!