Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy ha már behívtak gimis...

Hogy ha már behívtak gimis szóbelire, akkor lehet az hogy nem megyek el?

Figyelt kérdés
Budapesti Berzsenyi gimiben behívtak szóbelire humán tagozatra, de én biztosan tudom azt hogy nem fogok tanulni humán tagozatban.
2011. márc. 4. 05:04
 1/5 anonim ***** válasza:
nem kötelező elmenni de 0 pontot fogsz rá kapni.
2011. márc. 4. 06:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Megteheted.

Ebben az esetben illik felhívni az iskolát, és jelezni. Ők ugyanis várnak rád, készülnek rád, úgy osztják be a saját idejüket és a többi vizsgázóét is, és ha bejelentés nélkül távol maradsz, azzal a vizsga/beszélgetés menetében is fennakadást okozol meg egy csomó embernek esetleg bosszúságot is, hogy hiába ülnek ott.

2011. márc. 4. 10:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is telefonálj oda, így illik.
2011. márc. 4. 10:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Lehet, csak hívd fel őket. És érdeklődhetek, hogyha tudod, hogy nem szeretnél humán szakra menni, akkor miért jelölted meg? Ez nem leszólás akar lenni, csak kíváncsi vagyok. :-)
2011. márc. 4. 18:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Véletlenül jelöltem, összekevertem szerintem. De már nem baj, elmentem és nagyon jól sikerült
2011. márc. 5. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!