Veres Pálné Gimnáziumba milyen nehéz bejutni?
Figyelt kérdés
Igazából ez nem a legjobb kérdés, inkább mik a ponthatárok? Mert én jelentkeztem az iskolába. A központi felvételim 92 pontos lett (47 matek, 45 magyar, és a jegyeim is egész jók. Amint kitették a visszahívottak listáját a honlapra, megnéztem, és nem voltam rajta. És nem értettem, mi van, mert ezek alapján ott kellett volna legyek, nem? Ha igen, akkor hol lehet a hiba? Lehet, hogy nem küldték el a jelentkezési lapomat (az iskolánkban ezeket az osztályfőnök intézte)? Vagy a VPG-ben volt valami hiba? Csak egyszerűen elfelejtettek ráírni a listára, vagy elkeveredett valahol a lapom? Nagyon érdekel! A válaszokat előre is köszi!2011. febr. 26. 22:10
21/24 anonim válasza:
Komolyan nem vettek fel a vpgbe ilyen felvételivel? Nekem 79 pontom volt és felvettek előtted 1 évvel.
22/24 anonim válasza:
Ennyi ponttal simán bekerülsz
máshova
23/24 anonim válasza:
Még jó, h felvettek a másikba
24/24 anonim válasza:
Valakit kilencven ponttal ne vegyenek fel..
(de lehet jobban jártál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!