Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Veres Pálné Gimnáziumba...

Veres Pálné Gimnáziumba milyen nehéz bejutni?

Figyelt kérdés
Igazából ez nem a legjobb kérdés, inkább mik a ponthatárok? Mert én jelentkeztem az iskolába. A központi felvételim 92 pontos lett (47 matek, 45 magyar, és a jegyeim is egész jók. Amint kitették a visszahívottak listáját a honlapra, megnéztem, és nem voltam rajta. És nem értettem, mi van, mert ezek alapján ott kellett volna legyek, nem? Ha igen, akkor hol lehet a hiba? Lehet, hogy nem küldték el a jelentkezési lapomat (az iskolánkban ezeket az osztályfőnök intézte)? Vagy a VPG-ben volt valami hiba? Csak egyszerűen elfelejtettek ráírni a listára, vagy elkeveredett valahol a lapom? Nagyon érdekel! A válaszokat előre is köszi!
2011. febr. 26. 22:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Aszta!

És hogy tudtál felkészülni? Én Apáczaiba matek-fizikára jelentkeztem, de három hete folyamatosan, reggeltől-estig csak a fizikát tanulom. Azért még emellé a kémia, biológia, magyar, töri, az elég durva...

Az Eötvösbe én is angol-matekra jelentkeztem. :)

Sok sikert a felvételikhez! :)

2011. márc. 1. 07:42
 12/24 anonim ***** válasza:
Na, hogy sikerült? :)
2011. márc. 1. 14:02
 13/24 A kérdező kommentje:
Összességében egész jól. Humánra biztos felvesznek, matek-fizikára remélem. A fizika nem lett túl fényes, de a matekom jó volt.
2011. márc. 1. 20:08
 14/24 anonim ***** válasza:

A matek-fizika nehéz volt? Tételt kellet húzni vagy feladat volt? És hány tanár volt benn?

nagyon bocsi, hogy ennyit kérdezősködök, de iszonyatosan izgulok. :S

2011. márc. 1. 20:40
 15/24 A kérdező kommentje:

Két része volt az egésznek. Választhatsz, hogy fizikával, vagy matekkal kezdesz, és húznod kell 2 kérdést. Kapsz 10 percet, hogy megold a feladatokat, aztán el kell magyarázni a tanárnak. Ezután nekem mondtak még egyszerűbb kérdéseket, amikre még válaszolnod kell.

Aztán ugyanez megismétlődik a másik tantárgyból is. Igazából könnyű, ha képben vagy. Ja, és aki engem feleltetett fizikából, az elég ijesztő ember volt. Nagyon belement a részletekbe, és pontos válaszokat akart. És elég ingerült lett, ha nem tudtam valamit.

De összességében könnyű volt. Remélem, felvesznek engem. És neked is sok sikert. Ja, és még volt bent egy harmadik tanár, akinek a végén el kellett mondjam az adataimat. Ő lesz a matek-fizika tagozat osztályfőnöke.

Remélem, segítettem.

2011. márc. 1. 22:58
 16/24 anonim válasza:
énis jelentkeztem az eötvösbee:)hogyment??milyen sorrendben jelölted meg őket?:)
2011. márc. 10. 17:23
 17/24 A kérdező kommentje:
Első Apáczai, második Eötvös, és az apró. Viszont a felvételit az Eötvösben rendesen elszúrtam :D a matek könnyű volt, kedves volt a tanárnő is meg minden. Viszont az angol borzalmas volt. Egy értelmes szót nem tudtam kinyögni magamból, úgyhogy nem hiszem, hogy felvesznek :(
2011. márc. 10. 20:12
 18/24 anonim válasza:
://nekemsevolt jó az eötvösbe a felvételi bár az írásbeli pontjaim jók.. mert velem nemvolt valami kedves a kémiatanár:SSutána megmár tökre összevoltam zavarodva és nemtudtam annyira jól a németet se:Sna mind1 szurkolok hogy felvegyenek az apáczaiba ha oda szeretnél:))am. tudsz valamilyen infót az eötvösről?:)
2011. márc. 10. 21:13
 19/24 anonim válasza:
végül melyikbe vettek fel?
2011. márc. 12. 11:09
 20/24 A kérdező kommentje:
Apáczaiba felvettek :D bent vagyok az első 18-ban. Az Eötvösben huszon-valahányadik vagyok úgy emlékszem
2011. márc. 12. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.