én emeltezek magyarból :) hasonlóan érzek mint te, kb magamon kívül senkit sem találtam aki erre vetemedett volna :D ha gondolod, add meg az e-mailed és cseréjünk tapasztalatot meg aggályokat is akár :D
2011. márc. 15. 19:28
13/26 A kérdező kommentje:
Et resurrexit tertia die. győzelem :)
pont most értem haza az emelt magyar próbaérettségiről :)
e-mail: whatsername01@freemail.hu
2011. márc. 16. 13:16
14/26 anonim válasza:
Sziasztok!
Ha szeretnétek, tudok a felkészülést kiválóan segítő könyvet küldeni áron alul. Címe: 100 tétel magyar nyelv és irodalomból(emelt szint). Nekem az írásbeli résznél (műveltségi teszt) is borzasztóan sokat segített. ;)
Eredeti ár: 1980 Ft, de ha szeretnéd 1190ért megkaphatod.
Nincs beleírva semmi, teljesen új állapotban van.
Ha érdekel írj és megbeszéljük a részleteket! ;)
2011. ápr. 1. 19:59
15/26 anonim válasza:
Én is emeltezem, szintén Veszprémben. Amúgy én kezdek elszomorodni, mert mindenki sziszeg ha mondom... Biztos nehéz lesz, de remélem sikerülni fog!
2011. ápr. 23. 20:32
16/26 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Én szerbiai vagyok, és Szegeden fogok emelt szintűt tenni magyarból. Mikor jelentkeztem nem gondoltam, hogy ilyen kemény fába vágom a fejszét de most, hogy itt olvasgatok egy kicsit elment a bátorságom. Igazából az a baj, hogy mi itt fele annyi tanulunk magyarból, és most nagyon nehéz.
Mindenesetre a remény hal meg utoljára és mindent megteszek, hogy sikerüljön.
Sok szerencsét. Esetleg írj egy mailt ha gondolod. Üdv.
2011. ápr. 24. 18:40
17/26 anonim válasza:
Miért mondja mindenki hogy nehéz a magyar emelt érettségi?
Én még nem érettségizem, de mindenhol ezt olvasom, nehezebb mint pl. egy emelt matek vagy fizika? És miért?
Köszi
2011. máj. 4. 14:05
18/26 anonim válasza:
Már többen is leírták: mert szubjektív. Az esszé részét úgy lehúzzák mint annak a rendje, mert ha a véleményed nem egyezik a tanáréval akkor már nem jó. Mateknál gondolom ott a javítókulcs, egy eredményen nagyon nem lehet vitatkozni, az vagy jó vagy nem, viszont a véleményed az esszében...hát...vagy tetszik a tanárnak vagy nem...konkrétan gondolatolvasónak kéne lenni, hogy magas pontszámot tudj összeszedni.
2011. máj. 14. 14:37
19/26 Loliii válasza:
Én is emelt magyaron vagyok Veszprém megyéből :P Vetési powa ;) de amúgy az enyém egész jó lett,ma nézhettük meg a %-okat.
2011. máj. 31. 19:23
20/26 anonim válasza:
14:37-es, ezek szerint én és a témaindító lány is gondolatolvasók vagyunk, mert mindketten 90% feletti magyar emeltet írtunk ;) Szóval nem lehetetlen, ne bátortalanítsátok el itt az érdeklődőket :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!