Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Érettségizik valaki EMELTEN...

Érettségizik valaki EMELTEN magyarból? (2011)

Figyelt kérdés
Egyedül vagyok a suliból, a városból, de lassan úgy érzem egész Veszprém megyéből :)
2011. febr. 24. 21:04
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem kb az egész országban.

Szinte a legnehezebb érettségik közé tartozik a magyar emelt. Nagyon kevesen vágnak bele.

2011. febr. 24. 21:15
 2/26 anonim ***** válasza:
80%
Nem is inkább a nehézsége, hanem a szubjektivitása az, ami miatt nagyon rossz eredmények születnek.
2011. febr. 24. 21:30
 3/26 anonim ***** válasza:
80%

a magyar emeltet azért választják kevesen, mert nagyon szubjektív, és tanárfüggő hogy mennyire fogadja el valaki a véleményed, és mennyire ért veled egyet, és sztem jobban járnál ha a sulidban írnád és ha a saját tanárod javítaná (én pl csináltam ismétlő érettségit másik suliban ahol más javította és arra alig kaptam fogalmazásra pontot, és épp hogy kettes lett, holott előző évben meg ötösre írtam a saját sulimban és hozzátenném hogy mindig is jól fogalmaztam meg jó is voltam magyarból, szal sztem függ a javítótanártól is) félreértés ne essék nem lebeszélni akarlak, csak én sajnos így jártam hogy lepontoztak eléggé

amugy meg ha humán beállítottságú vagy akkor miért nem töriből mész emeltre, azt sokan jól megcsinálják, de a magyarnál szoktak lenni gondok

2011. febr. 24. 21:56
 4/26 A kérdező kommentje:

hehehe mert író vagyok és imádom az irodalmat :)

no meg persze... hajt az is, hogy mindenki le akar beszélni. Nem félek, csak tételek szeretnék cserélni valakivel-.-

2011. febr. 24. 22:10
 5/26 anonim ***** válasza:
60%
hehehe engem sem lehetett lebeszélni, végül 57% lett, ki kellett hagynom utána egy évet, mert sehova sem vettek fel.
2011. febr. 25. 11:52
 6/26 anonim ***** válasza:
60%

Kedves előző!

Ne bátortalanítsd el szegény kérdezőt! Hajrá! Meg lehet írni, bár tényleg elég szubjektív... Az biztos, hogy nagy fába vágtad a fejszéd, de tetszik, hogy ilyen elszánt és kitartó vagy. :) Bár ha komm. és média a jelölt szakod, nem biztos, hogy összegyűlik több mint 400 pontod, de magyarra szerintem meglesz. :)

2011. febr. 25. 12:53
 7/26 anonim ***** válasza:
80%
Mennyi ilyennel találkoztam, akik megnyertek egy csomó versenyt, imádták az irodalmat, nagyon jók voltak belőle, aztán júniusban kézhez kapták a 60%-os emelt magyar érettségijüket. :)
2011. febr. 25. 18:37
 8/26 anonim ***** válasza:
50%
Akkor se tessék a kérdezőt elbizonytalanítani!!! Lehet, hogy ő azon ritka kivételek egyike lesz, akiknek jól sikerül! :)
2011. febr. 26. 17:56
 9/26 anonim ***** válasza:
60%
Fő a pozitív hozzáállás! Ez a hungaro-optimizmus lényege, kérem szépen, aminek fel kéne váltania a hungaropesszimizmust. :)))
2011. febr. 26. 17:57
 10/26 A kérdező kommentje:

No azt már bizonyosan elmondhatom, hogy megosztom a közönségemet :)

Gyógypedagógiára szeretnék menni, az ELTÉ-re, a számításaim szerint ha 60%-ra írom a magyart, felvesznek (401 pont).

Összegezve: még mindig egyedül. Pedig én aztán a Sonata Arctica koncerten is kérdezgettem, hogy jön-e valaki emelt magyarra...

Ha így folytatom, benne leszek a hírekben? A nő, aki emelt érettségi vizsgát tett magyarból!

Biztos azért van, mert Vastag Tomi a padtársam :]

2011. febr. 27. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!