Vélemények International Business School-ról (IBS)?
# 10/10
Ezzel a 363 pontátlaggal csak megerősítetted amit mondtam :D 363 elég kevés...
Tehát a 11:33-as válaszíró szerint EZ pont az a világ ahol az 500 érettségi ponttal rendelkezők lesznek a később felsőbb vezetők, ők Magyarország és a Világ legbefolyásosabb emberei és elitje. Ők lesznek a történelem nagy feltalálói és újítói míg a 400 pont alatti társaik mennek a süllyesztőbe, a civilizáció pöcegödrébe :) A Bolognai rendszerbe már bele sem megyek, hiszen Te, a szuperinteligens, 500 érettségi(...)ponttal rendelkező homo sapiens sapiens sapiens biztos tisztában vagy vele, hogy ha egy egyetemen alapképzést végzel, nem kapsz egyetemi végzettséget, csak főiskolait :)
Hozzá tenném azt is, hogy egy multikultúrális, globalizált világot élünk. HA protestálsz, ha háborogsz, sajnos a beszélt idegen nyelvek és a nemeztközi kapcsolatok a legfontosabbak. Életem során jártam pesti állami suliba, budára magán suliba, jártam állami egyetemre és az IBS-re is. A MSc-t a Corvinuson tervezem, mivel szeretnék magyar diplomát is ami itthon azért még fontos.
Ami viszont tény, hogy az IBS-en végzett hallgatók 70%-a 0-3 hónapon belül helyezkedik el Magyaroszág vezető nagyvállalatainál. Ajánlom figyelmedbe az alábbi linket: [link]
Tetszik vagy nem tetszik, a gyakorlat azt mutatja, hogy az IBS-es hallgatók a kiválló nyelvtudásuknak köszönhetően, eléggé kapósak a magyar munkaerő piacon :)
Végezetül. Édesapámnak és nagyapámnak sincsen diplomája és hát mi tagadás. Létrehoztak az életükben egyet, s mást...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!