Milyen az, ha egy átlagos gimnázium egyházivá válik? Mire kell számítani?
Figyelt kérdés
Úgy értem, mennyire egyháziasodik el az egész? van valaki ilyen helyzetben? vagy volt?2011. febr. 24. 14:32
1/3 anonim válasza:
A hittant beleépítik az órarendbe.
Kötelezővé tehetik a havi közös iskolamisét.
Szigorúbb öltözködési szabályok, például a rövid nadrág és a pántos ruha iskolához méltatlannak minősítése.
Ilyenek lehetnek.
2/3 anonim válasza:
Nálunk még volt heti egy évfolyammise is, az órarendbe beépítve, szóval nem valami délutáni elfoglaltságként.
Az öltözködés miatt meg szerintem nem kell aggódnod, nálunk néhány lány olyan ruhákban járt, hogy nahallod, pedig már jópár éve, hogy végeztem.
Ja meg néha, talán évente egyszer, volt lelkigyakorlat, mikor hétvégén be kellett menni, és papok tartottak előadásokat, meg mise is volt.
De nem vészes, nyugi.
3/3 A kérdező kommentje:
Az öltözködés miatt nem kell aggódnom, nem szeretem a rövidgatyát, a pántos cuccokat meg főleg xD
2011. febr. 24. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!