ha így hátra tupírozom és kiengedve hagyom úgy jó?
2011. febr. 24. 08:48
3/11 anonim válasza:
Persze!!! Ezek beleférnek!!! Nyugi a lényeg hogy ne úgy nézz ki mint az utcaszéliek. :)
2011. febr. 24. 08:55
4/11 anonim válasza:
Ha mindent tudsz, akkor tökmindegy, hogy mi van rajtad.
2011. febr. 24. 08:56
5/11 anonim válasza:
Édesmindegy, mit veszel fel. Legyen egy kicsit alkalmi jellegű, ha olyan a tanár. És ne legyen túl kihívó, metr az visszatetsző. A cél az, hogy "okosan" nézzél ki.
A tupír szerintem sok és felesleges. A többi mehet.
2011. febr. 24. 09:26
6/11 anonim válasza:
A tupír szerintem is sok...
2011. febr. 24. 09:48
7/11 Vohu Manah válasza:
Ezzel én is nagyon sokat küzdöttem, majd ami bevált, a szolid smink, szolid frizura, amibe természetesen belefér egy szolid tupír is. Minden vizsgára illik alkalmi öltözékbe menni, a lényeg, hogy ne farmerba menj. Az alkalmi öltözékkel megtiszteled a vizsgáztató tanárt/okat.
Nekem volt egy idős tanárom a főiskolán, aki nem öltözött alkalomhoz illően, annak megköszönte a feleletét, mikor még el sem kezdte!
Ügyes légy! Kéz és lábtörést! :))
2011. febr. 24. 10:37
8/11 anonim válasza:
Hagyd a fenébe az egészet, hidd el, hogy festékért nem fognak jobban felvenni. Öltözz fel normálisan, elegánsan, inkább vegyél a póló helyett blúzt, azzal sokkal többet érsz, mint a pacsulival, de igazából még az se sokat számít. Elég sokat ültem az asztalnak azon az oldalán, ahol dönteni kell, és tudom, mi a különbség egy felvételi meg egy szépségverseny között.
2011. febr. 24. 10:45
9/11 anonim válasza:
Csak semmi feltűnő. Melleidet se dobd ki, mert, ha még tudsz is, akkor is ellenkező hatást érhetsz el.
(nem arra figyelnek amit mondasz :) )
Inkább a decens visszafogottság, azzal kápráztass, amit beszélsz.
Kevés szolid smink elmegy.
2011. febr. 24. 11:22
10/11 anonim válasza:
10:45 vagyok, hát most néztem meg ezt a képet. Eszedbe ne jusson! Fehér blúz, és ha fázol, akkor pulóver vagy valami rendes, magasabban záródó mellény. Ez a cucc máris tíz pont levonás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!