Milyen az egyházi iskola?
jövő évben egyházi lesz a sulink.Milyen az?Hittan minden nap?Egyenruha?Vasárnap templom?Imádkozás?
Mibe keveredek??!!
Az egyházi suli egyáltalán nem kemény🙄
Nem vagyok megkeresztelve, mégis ugyanolyannak tartanak a tanárok mint a többi gyereket, az igazgató nagyon kedves ( egyszer ő vitt le engem a templomba mert eltévedtem és végig viccelődött velem, apáca) összesen 2 apáca van az egész suliba! Köpeny van, viszont egyáltalán nem szigorúbb a suli mint a többi, a magatartás és a szorgalmat is ugyanúgy nézik mint a többiben. Alsóban tanítás előtti, ebéd előtti és utáni ima volt, felsőben már csak tanítás előtti. Egy hónapban egyszer járunk templomba. Igen, szólnak azért ha csúnyán beszélsz, de semmi osztályfőnöki meg stb... Így a gyerekek is normális abba
Has pólót nem tudom, de nálunk szakadt nadrágban, tiszta fekete ruhában is lehet járni☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!