Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen az egyházi iskola?

Milyen az egyházi iskola?

Figyelt kérdés

jövő évben egyházi lesz a sulink.Milyen az?Hittan minden nap?Egyenruha?Vasárnap templom?Imádkozás?

Mibe keveredek??!!

2011. febr. 11. 21:11
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
41%
Miért nem?
2014. márc. 31. 22:16
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Mert szinte egésznap imádkozni kell meg mindenért szólnak gondolom a tanárok ha szünet van a folyoson ott is ha egy rossz szó kicsúszik az ember száján meg máshogy osztályozza a magatartást. Kemény szerintem az egyházi iskola.
2014. ápr. 1. 11:59
 23/26 anonim ***** válasza:
41%
Annyira azért nem.
2014. ápr. 1. 22:24
 24/26 anonim ***** válasza:
szenthurkákák !!!!D
2014. ápr. 2. 21:24
 25/26 anonim válasza:
58%

Az egyházi suli egyáltalán nem kemény🙄

Nem vagyok megkeresztelve, mégis ugyanolyannak tartanak a tanárok mint a többi gyereket, az igazgató nagyon kedves ( egyszer ő vitt le engem a templomba mert eltévedtem és végig viccelődött velem, apáca) összesen 2 apáca van az egész suliba! Köpeny van, viszont egyáltalán nem szigorúbb a suli mint a többi, a magatartás és a szorgalmat is ugyanúgy nézik mint a többiben. Alsóban tanítás előtti, ebéd előtti és utáni ima volt, felsőben már csak tanítás előtti. Egy hónapban egyszer járunk templomba. Igen, szólnak azért ha csúnyán beszélsz, de semmi osztályfőnöki meg stb... Így a gyerekek is normális abba

Has pólót nem tudom, de nálunk szakadt nadrágban, tiszta fekete ruhában is lehet járni☺

2020. jan. 20. 10:20
 26/26 anonim válasza:
Rossz. Nem tudom a katolikus vagy a református a rosszabb. A református szigorúbb, a katolikusoknál bejön a keresztvetés meg a mise és a gyónás de legalább van egy csomó ünnep amikor szabad vagy, a reformátusoknak nincsenek ünnepek. De jobb ha egyetlen egyházi iskolába se jár senki. Mert ha más vallású vagy akkor kinéznek és nagyon szigorúak meg imádkozni kell. Nehogy menjetek egyházi iskolába.
2021. júl. 5. 02:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!