Osztályfőnok igazolhat órát?
A lányom gimibe jár,11-be.Soha nem volt lógós, késős.
Mindig vitt igazolást, vagy szülői, vagy orvostól.Ma regg.hívott, hogy elaludt, és nem érte el a vonatot, így nem ér(t)be az első órára.
Hívtam a tanárnőt, de nem tudtam vele beszélni, mert nem volt benn.Hagytam neki üzenetet, hogy a lány nem ér be az első órára.Hívtam a lányomat, hogy keresse meg az oszt.főnökét, és mondja el mi történt.
A tanárnőnek az volt a válasza, hogy adjon igazolást...de ugye az nincs..honnan is lehetne...
Nem hazudott, vetített, stb...elmondta őszintén mi történt.
Erre az volt a válasz, ha nincs igazolásod, akkor egy igazolatlan óra.
Ebben csak az a gáz, hogy szülőin pont az ellenkezőjét szajkózza...hogy mindent megtesz a gyerekekért, segíti őket, meghallgatja, keresi a megoldásokat...Hát, brrrr
most is megpóbálta...
Ő mint osztályfőnök igazolhtná neki nem?Márha úgy állna hozzá...
Ha lógós, hazudós lenne a gyerekem akkor nem esne ilyen rosszul...de így?
Bár, kenje a hajára azt a nyamvadt igazolatlant...
bocs, csak kiakadtam kicsit.
(igaz ehhez ismerni kéne a tanárnőt, milyen két színű.Bort iszik, és vizet pédikál)
Az én osztályfőnököm igazolta az órát, igaz, hogy húzta közben a száját, de megtette, mert nem akarta, hogy osztályfőnökit kapjunk!:)
Nem kötelessége, de ha jó fej megteszi...:)
Embere válogatja. Jogilag megtehetné igen.
Velem is előfordult anno, hogy az osztályfőnököm igazolta a hiányzásom (például nyelvvizsgáknál, iskolai sporteseményeknél, stb.). Ráadásul értékelni is szokták, ha valaki őszintén elmondja miért késett, hiányzott (amennyiben ez egyszeri alkalom).
Nekem az osztályfőnököm heteket! leigazolt...mondjuk ez meg már a másik véglet.
De írj egy te egyet, hogy elaludt, tekintse igazoltnak a késést/hiányzást, el kell, hogy fogadja.
09:54-nem.Nem, persze...
Csak ne lenne ilyen kétszínű.
Meg tényleg nem lógós, hazudós.
Akinek meg volt 250 igazolatlan órája,...áááá mindegy is.
te is leigazolhatod neki, erre nem gondoltál? beírod h családi ok.
nálunk félévente a szülő igazolhat 3x 3 napot.
1 óra simán belefér.
Igazolni igazolhat, csak gondolom a tanár nem akarja hogy ebből rendszer legyen. Ha most a lányodnak elnézi abból jön az hogy pistikének holnap is el kell néznie utána meg mindenkinek.
Igaza van annak aki írta: egy igazolatlan miatt nem dől össze a világ, főleg úgy ha a lányod amúgy nem az iskola mellé jár. Nekem is volt igazolatlan órám, csak mert elkéstem 5 percet. Végigültem az órát, mégis beírta igazolatlannak. Ha így akkor így leyen vele boldog. Kérdezte anyu mi az az igazolatlan, mondtam, hogy baleset volt és nem járt az 1-es villamos mi meg végiggyalogoltunk. Mondtam a tanárnak is de nem érdekelte.
Nem csináltunk belőle ügyet, főleg mert amúgy nem lógtam így különösebb bajom sem szármahatott belőle...
Ezért az egy óráért nem fogok egy napot elhasználni...
Végül is a tavalyi 6 igazolatlanhoz képest ez semmi.3 ról tudok, az vonat késés és sztájk miatt volt, amikor nem kapott igazolást...Hogy a másik 3 honnan van/volt,....a tanárnő annyit mondott, ennyi igazolatlan van, és kész...
Már jó lesz ha az elkövetkező egy év eltelik, és elballag, leérettségizik...mert egy szuper suliba jár, csak a tanárnő kissé fura gondolkodású...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!