Zsigmond Király Főiskola? Minden vélemény érdekel, tapasztalatok?
Szabad bölcsésznek szeretnék tanulni és csak itt van levelező képzés ezen a szakon. A suli oldala alapján szimpatikus a képzés,a suli meg minden jónak tűnik.
Elég kevés véleményt találni a neten ezzel kapcsolatban. Tehát ki mit hallott róla?Tapasztalatok? Minden érdekel=)
Ja és tudom,hogy a bölcsész szak sokaknak a bögyében van,mert nem ér semmit bla bla bla,de én ezt szeretném tanulni,mert ez érdekel.Fujjolások ezért nem érdekelnek,hogy ezt ne tanuljam, csak a színvonal és az oktatás meg a suli érdekel!
Köszönöm szépen a válaszokat=)
Látom jók a vélemények...én is így látom!
De pluszba egyet kérek...ha egyre több helyen hallani, hogy jó az oktatás, jók a tanárok és jó a közösség, akkor ne higyjük már el, hogy a diploma rossz, mert valójában nem rossz, max csak kevésbé ismert...! Viszont, ahogy egyre többen járnak oda és majd végeznek, így csak jobb lehet a híre is! Jogosan!
Mondjuk erre különösen jó, hogy a zskf-nek van hr szaka, mert egy több helyen zskfes hr-es van!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!