Érettségire való jelentkezés hogy működik?
Kitöltöttem a jelentkezési lapot és kaptam sárga csekket is. Ha megvannak a fénymásolatok, amiket csatolni kell a laphoz, akkor mi a teendő? Fel kell adnom postán? (ebben az estben milyen címre?) Vagy be kell mennem velük vhová?
Köszi a válaszokat
Ő érettségire gondol nem?
Nekem a fősuli miatt úgy volt,hogy 1 tantárgyból leteszem az érettségit,igaz nekem már megvan,csak ez nem volt a választott tantárgyak között.
Én ide jutottam és ki is töltöttem,de aztán meggondoltam magam...de itt nézzél körül:
Érettségire is febr.15-ig kell jelentkezni,bár máshonnan azt is hallottam,hogy nyáron is lehet meg ősszel. Nem tudom mi az igazság,de menj be a volt sulidba vagy vhova és meg kell kérdezni. Vagy ezen az oldalon,ahová a megyéd tartozik ,abba a kormányhivatalba menjél be,mert úgy látom ez már oda tartozik és ott kérdezd meg. Vagy vmelyik Oktatási Hivatalba,de lehet az ugyanaz(Kormányhivatal). Nem tudom már pontosan mik változtak.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!