Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kedves ELTÉsek! Szeretitek a...

Kedves ELTÉsek! Szeretitek a sulit?

Figyelt kérdés
sokszor hallani, hogy az oda járók többsége utálja az iskolát, a közösséget. ez tényleg így van? és ha igen, miért?
2011. febr. 7. 12:56
 1/2 anonim ***** válasza:

hát azért ez erősen kar/szakfüggő. én a bölcsészkart utáltam, sznobok az emberek, tanulják a semmit (sajnos előtte az istennek sem hittem volna el ezt senkinek, a saját bőrömön kellett megtapasztalnom), aztán nagyra vannak magukkal - tanárok, diákok egyaránt. sosem éreztem ott jól magam, ezért is váltottam.

a gyógypedagógiai kar viszont ennek szöges ellentéte, élvezem, amit tanulok, van értelme, és a tanárok, diákok nagyon jófejek, sokkal kellemesebb a légkör.

úgyhogy egyénfüggő, kinek mi jön be, nyilván sokan érzik jól magukat a btk-n is.

2011. febr. 7. 13:48
 2/2 anonim ***** válasza:
én btk-s vagyok, és nekem bejön, érdekel, amit tanulok, és vannak értelmes arcok is. tény, hogy van néhány stréber és magát hűmekkoraértelmiséginek képzelő szerencsétlen, de nem mondanám, hogy ilyen a többség (: bár lehet, hogy szakiránytól is függ.
2011. febr. 7. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!