A humán erőforrás pontosan mit jelent? Milyen munkahelyeken lehet dolgozni az elvégzése után? Érdekelne ez a pálya, de csak ha nem kell hozzá nagy matektudás.
Figyelt kérdés
2011. febr. 6. 20:13
1/8 anonim válasza:
meglehetősen sok matektudás kell hozzá - én is néztem, de azt hiszem, nekem ez sok lenne.. vannak egyetemek, ahol le lehet tölteni, h milyen órákra számíthatsz... hát a nagyja ennek matek..:S meg ha rákeresel álláshirdetések között, ott is láthatod, hogy bizony elvárják, hogy tudj számolni is..:(
2/8 A kérdező kommentje:
tudom, én is úgy láttam, csak a pályaválasztási tanácsadó azt mondta, hogy nem is kell hozzá, meg valahol azt olvastam, hogy nem kell :S:S köszi amúgy (:
2011. febr. 6. 20:30
3/8 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy kell hozzá matektudás. Ha jól tudom ez leginkább arról szól, hogy vagy egy cégnél, ahova embereket veszel fel. Persze ezt megelőzi a pályázati kiírás, a pályázatok értékelés, majd a felvételi elbeszélgetés. Inkább nagyobb cégeknél lehet elhelyezkedni.
4/8 anonim válasza:
A diploma megszerzéséhez kell a matek persze, de szerintem munka közben már nem kell sokat számolgatni, legfeljebb néha vmi statisztikát készíteni, hasonlók...de nem ezen a területen dolgozom, szóval nem vagyok benne biztos. Mi csak annyit látunk, hogy a hr-esek foglalkoznak egy cégen belül a munkaerőfelvétellel, továbbképzésekkel, tanfolyamokkal, a munkavállalók problémáival, de lehet a bérszámfejtéshez is közük van, ott meg ugye kell számolni...
5/8 anonim válasza:
Ahol én dolgozom, ott a humán erőforrás a volt munkaügy. Ha ez mond nektek valamit. Bérszámfejtés, emberek felvétele, dolgozókkal kapcsolatos munkaszerződések nyilvántartása, stb. Tipikus női munka, és elég unalmas.
6/8 anonim válasza:
Bérszámfejtésnél nem kell számolni, mert mindenhol van egy program, például BERENC és ha beírod a bruttó bér, már számolja a járulékokat, levonásokat, hozzáadja a plusszokat, és utal is.
7/8 anonim válasza:
Pont ez a baj, hogy csak bepötyögnek vmit a gépbe, és nem számolnak. Ebből lesznek a hibák...hány emberkének kellett nálunk menni reklamálni a rosszul kapott fizetés miatt!! Nekem csak egyszer volt problémám, ledolgozott szabadnapot nem fizettek ki, ez is az ő hibájuk volt...
8/8 A kérdező kommentje:
hát így már annyira nem vonz ez a szakma : /
köszönöm szépen a válaszokat : )
2011. febr. 8. 14:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!