Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 11. -es vagyok és szeretnék...

11. -es vagyok és szeretnék Katona lenni, jövőre itt a továbbtanulás. Azon belül tiszthelyeseti pálya érdekelne. Valaki tud segíteni a kérdésben? Lent több információ a kérdésemről.

Figyelt kérdés
Szentendrén van is iskoa,valaki megtudná mondani miennek kell lenie az átlagomnak,és az értségimnek,hogy legyen esélyem ,hogy bekerüljek?
2010. dec. 5. 20:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Előbb tanulj meg írni. A Nemzetvédelmi Egyetemre felvételi tárgy a magyar is többek között...
2010. dec. 5. 21:51
 2/3 anonim válasza:

Figyelj, ha ezt komolyan gondolod, akkor ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt: www.felvi.hu

Itt vannak fent statisztikák, hogy például hány embert vettek fel az elmúlt években a ZMNE-re, milyen szakokra, meg minden évben megadják, hogy mi volt a ponthatár. Továbbá fent vannak, hogy a tanulmányok szempontjából mik a követelmények, és még azt is ki tudod számolni, hogy ha ilyen és ilyen eredményeid vannak ebből és ebből körülbelül mennyi pontod lenne.

Amúgy ha jól tudom, idén 399 volt a ponthatár, ami azért elég magas. Szóval tanulj nagyon jól, ami csak a csövön kifér!;) Érettségidnek és a bizonyítványodnak sem árt jónak lennie!:) Főleg a történelemre, magyarra és a matekra gyúrjál rá, de többiből sem árt a jó jegy!:) Sőt, a nyelvvizsga sem árt! És készülj az alkalmassági vizsgára!!! Futás, fekvőtámasz, felülés!!!!! És legyél makk egészséges!!! Mert ha nem vagy az, és hiába vagy jó tanuló, akkor sajnos ne is gondolkozz ilyen pályában.

És tanulmányozd a ZMNE honlapját!!!;)

Csak előre, sok sikert!!!!!:)

2010. dec. 29. 02:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2010. dec. 30. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!