Mindenkinek olyan nehéz a középiskola 1. éve? már unom az egészet főleg a matekot, fizikát, azokból 2-es vagyok csak.
Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 22:09
1/5 anonim válasza:
Nem, nekem nem volt nehéz, és ötös voltam.
2/5 anonim válasza:
Hát pedig nehéz a középsuli. Én úgy emlékszem az első, és a harmadik év volt a legnehezebb. Másodikban nem volt sok újdonság, negyedikben meg már szinte ismétlések vannak az érettségi miatt. Legalábbis így emlékszem :)
De megértelek, mindig utáltam a matekot és a fizikát. Szerencsére nekem csak 1 évig volt középsuliban fizika, de a matekkal 4 évig szenvedtem...
De nyugi február van, nemsokára nyári szünet!! :))
3/5 Cory Rose válasza:
Nekem a 2. volt a legnehezebb. Az első nem volt nehéz egyáltalán.
4/5 Denim válasza:
Én most negyedikes vagyok, emelt Biosz tagozaton. Én a kémiát utálom. Sztem az első nem volt nehéz, a negyedik a legnehezebb,de nem a 4.-es tananyag miatt, hanem az érettségire készülés miatt, és h minden tanár a saját tantárgyát nyomatja, hétvégékre feladnak néha fél évnyi anyagokat is, egyszerre több tantárgyból.. így nehéz, de sztem még vissza fogjuk sírni ezeket az éveket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!